RODITELJI SU ĆUTALI

Kako je Marija Šerifović reagovala kad je saznala da ima polubrata? Evo ko je žena koja joj je saopštila BOLNU ISTINU

0

Marijin otac je skrivao tajnu o svom drugom detetu, ali ona je ipak isplivala na videlo, a Marijina reakcija je bila neočekivana 

MARIJA ŠERIFOVIĆ O POLUBRATU DANIJELU
MARIJA ŠERIFOVIĆ O POLUBRATU DANIJELU foto: Damir Dervišagić

Marija Šerifović, naša pevačica koju obožavaju ljudi širom Srbije, poznata je kao osoba koja nema problem da svakome kaže u lice ono što misli. Često je zbog nekih svojih izjava bila tema medija, i dok bi je neki osuđivali i nazivali prestrogom, čini se da to nju nije doticalo.

 

Oduvek je više volela i najbolniju istinu, nego život u laži, a upravo u jednoj živela je na početku svog života. Naime, Marija dugo nije znala da ima polubrata, Danijela, sve dok joj istinu jednog dana nije saopštila - baka.

 

Pevačica nije krila iznenađenje, kao što ni bilo ko drugi ne bi mogao da krije, ali ga je od prvog dana prihvatila kao svoju krv i počela da bude, kao starija sestra, njegov veliki oslonac.

 

Ne sećam se baš tačno ko mi je saopštio da imam polubrata, ali mislim da je to bila Draginja, Rajkova majka. Mi u porodici nikada nismo pronalazili najispravnije i najbezbolnije načine za saopštavanje bilo čega. Uvek je bilo bolno, direktno i, po meni, je to pošteno - ispričala je Marija u jednom prilikom u medijima.

 

MARIJA IMA POLUBRATA S KOJIM JE U ODLIČNIM ODNOSIMA
MARIJA IMA POLUBRATA S KOJIM JE U ODLIČNIM ODNOSIMA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je nakon toga rekla i da je ona odmah počela da bude njegov veliki zaštitnik. 

 

Tog momenta sam ja, kao starija sestra, postala njegov zaštitnik. Sve osobe koje imaju bilo kakve genetske veze sa mnom imaju i svu moju podršku, snagu, sva moja krila – naglasila je Šerifovićeva.

 

Srpska publika je  Danijela Pavlovića upoznala u jednom muzičkom takmičenju, ali on nikada nije isticao da mu je Marija sestra i nije želeo da gradi karijeru kao njen brat, već je želeo da ga upamte po svom imenu i prezimenu.

 

DANIJEL I MARIJA SU JEDNO DRUGOM VELIKA PODRŠKA
DANIJEL I MARIJA SU JEDNO DRUGOM VELIKA PODRŠKA foto: Dragan Kadić

 

Danijel Pavlović po profesiji je pijanista, ima završenu i školu pevanja, a javnosti se predstavio još tokom šoua „Operacija trijumf". Otad, pojavljivao se u još nekoliko rijalitija.

 

Bonus video:

 

Da li je istina da Darko Lazić ima polubrata?

 

makonda-tracker