ZAVIRITE

Fotografija JEDNOG MUŠKARCA ima posebno mesto: Marija Šerifović otvorila vrata svog stana i sve IMPRESIONIRALA

0

Kao i ona sama i njen dom odiše jednostavnošću i neobičnim detaljima 

Stan Marije Šerifović je san snova
Stan Marije Šerifović je san snova foto: Zorana Jevtić

Jedna od naših najpoznatijih pevačica Marija Šerifović uprkos činjenici da je veoma popularna, o svom privatnom životu ne govori skoro nikad. Jedno čega se povremeno dotakne u priči je njena majka Verica, a sve ostalo je obavijeno velom tajne.

 

Ipak, nekada nam dozvoli da donekle zavirimo u njen život tako što na Instagramu podeli fotografije svog engleskog buldoba kojeg obožava, a jednom prilikom kada je je pravila i žurku povodom  svog rođendana bilo je i fotografija koje otkrivaju u kakvom komforu uživa Marija.

 

 

Na osnovu njih mogli smo da zavirimo u njen stan i vidimo da je opremljen po poslednjoj modi. Luks udoban nameštaj čini njen stan mestom u kojem obožava da provodi svaki trenutak slobodnog vremena, a detalji su ono što mu daje poseban šarm.

 

U njenom domu, posebno mesto zauzima fotografija jednog velikog muzičara, Robija Vilijamsa i to je nešto što nikome nije promaklo. Ogroman poster, gotovo u prirodnoj veličini, nalazi se na belom zidu u Marijinoj kuhinji i čini da prostor izgleda potpuno autentično.

 

1 / 4 Foto: Instagram / marijaserifovic

 

Spavaća soba je mesto gde Marija provodi mnogo vremena, odmarajući se, ali i uživajući u druženju sa svojim ljubimcem Bakom. U dnevnoj sobi nalazi se ugaona garnitura ispred koje je veliki televizor, pa pevačica, kad god joj obaveze to dozvole, uživa u omiljenim serijama i filmovima.

 

Moderno dizajnirani dom Marije Šerifović prostire se na 80 kvadrata,a domaći mediji su nedavno pisali da je za njega izdvojila sumu od 200.000 evra.

 

Bonus video:

 

Devojka Lazara Ristovskog pokazala kakva je domaćica 

 

makonda-tracker