čestitamo

Ljuba Perućica postao tata: Pevač objavio emotivnu ispovest i otkrio POL BEBE i IME koje znači ZAŠTITNIK

0

Pevač nije mogao od radosti da napiše rečenicu, a onda je prelomio - POSTAO SAM TATA 

LJUBA PERUČICA POSTAO TATA
LJUBA PERUČICA POSTAO TATAfoto: Instagram

Popularni pevač Ljuba Perućica postao je otac po prvi put tokom noći, 9. novembar, kada je njegova supruga Katarina Kolozeus na svet je donela sina.

 

Porođaj je protekao u najboljem redu, a par je odlučio da dečaku da ime Aleksej.  Ime Aleksej je grčkog porekla, u originalu je  "Aleksi" i znači "zaštitnik". U Rusiji je ovo ime vrlo često, a nekada su ga nosili vitezovi, monasi, carevi i plemići.

 

Ljuba je odlučio da obavesti javnost o lepim vestima, pa je krenuo da otkuca tekst na društvenim mrežama, ali mu nikako nije išlo za rukom. Od tolikog uzbuđenja bilo mu je teško da misli zbere u jednu rečenicu, a onda je prelomio:

 

 

- Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9.novembra 2023. godine, na svet je došao jedan maleni, premaleni dečak. On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! - napisao je Ljuba pa je dodao:

 

- Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar. Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja zelja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli.

 

Ni to nije bilo dovoljno da iskaže svoju sreću, pa je nastavio:

 

- Svaka naša molitva bila je upućena tebi sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu, napisao je ponosni tata i odmah se zahvalio supruzi.

 

On je uz ove emotivne reči podelio i fotografiju direktno iz porodilišta sa svojim nasledinikom i ponosnom mamom.

 

- E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, saputnik, moja desna i leva ruka, moje sve! Hvala ti živote što si sve učinila da na svet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram da kažem da ti se divim! Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole Mama, tata i ALEKSEJ - piše u objavi Ljube Perućice.

 

LJUBA PERUĆICA POSTAO TATA
LJUBA PERUĆICA POSTAO TATA foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Poznato je da je Ljubi supruga velika podrška bila tokom proteklog perioda i da imaju fantastičan odnos što se nije libio da podeli sa javnošću:

 

- Gde god da idemo, mi idemo uvek zajedno, uvek nas ljudi shvataju kao par, kao komplet kad nas zovu. Ja sam birao da mi ta žena rodi dete i ja sam nju izabrao čitav život i ja volim da idem sa njom svuda. Pogotovo što moja žena nije neko ko kad dođemo na proslavu, pa ja pijem, pa ajmo kući. Ne, ona je ta što uvek pije sa mnom zajedno i uvek ostanemo zadnji, uvek idemo zadnji sa veselja. I ona je ta koja, meni u stvari, da kažem, podrška, isti smo, potpuno iste stvari, rekao je za domaće medije.

 

Bonus video:

 

Ljuba Perućica postao tata, nema tih reči kojima može opisati sreću 

 

makonda-tracker