(foto)

DUGO su ovo čekali, a jedan komentar otkrio je POL BEBE! Ovako u trudnoći izgleda Katarina Kolozeus, žena Ljube Perućice

0

Pevačica Tamara Milutinović otkrila je pol bebe koju čekaju Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus!

ljuba peručica i katarina kolozeus čekaju bebu
ljuba peručica i katarina kolozeus čekaju bebufoto: Instagram/pritnscreen/katarinakolozeus

Pevač Ljuba Perućica nedavno je objavio najlepše vesti na društvenim mrežama i obelodanio da će se uskoro ostvariti u ulozi oca. Ljuba i njegova supruga, voditeljka Katarina Kolozeus čekaju svoje prvo dete, a sreću ne kriju.

 

Popularni par, a sada i budući roditelji, u braku su već četiri godine, a na red je došlo i proširenje porodice. 

 

— Dragi prijatelji, porodica Perućica će postati bogatija za još jednog člana. Dugo smo ovo želeli i jako se radujemo svemu što dolazi! Hvala gospodu Bogu! – napisao je on na Instagramu, u opisu fotografije sa suprugom.

 

 

Evidentno je da je Kaća već u poodmakloj trudnoći, a par koristi tople dane i za kraća putovanja u iščekivanju bebice. Oni nisu birali egzotične destinacije, već su odseli u jednom etno-selu, gde su iznajmili apartman sa velikim privatnim bazenom koji je okružen prirodom i zelenilom.

 

1 / 11 Foto: kurir/marija dejanović

 

Ljuba i Katarina podelili su sa odmora fotografiju na kojoj sede kraj bazena, a u prvom planu je Kaćin trudnički stomak koji Ljuba nežno ljubi.

 

Bože, hvala ti na svemu što si nam do sada dao i hvala za sve što dolazi. Čekamo te, bebice, i mnogo ti se radujemo — napisao je srećan par.

 

 

Inače, Ljubina koleginica, pevačica Tamara Milutinović, koja je takođe u blagoslovenom stanju i poodmakloj trudnoći, otkrila je nenamerno u komentarima pol bebe, a u pitanju je — dečak!

 

Stiže zetko — napisala je Tamara, a nema sumnje da će obe porodice uživati u najlepšem vremenu s decom, koje tek dolazi.

 

trudna tamara milutinović otkrila je pol ljubine i katarinine bebe
trudna tamara milutinović otkrila je pol ljubine i katarinine bebefoto: Instagram/printscreen

 

Bonus video:

 

makonda-tracker