definitivno kraj?

Boris Novković se RAZVEO po četvrti put? Manekenka stavila do znanja da je KRAJ

0

Izgleda da bračne razmirice ipak nisu uspeli da prevaziđu

Razvodi se Boris Novković?
Razvodi se Boris Novković? foto: Vladimir Šporčić, Instagram printskrin

Poznati pevač Boris Novković pre izvesnog vremena bio je u centru pažnje medija nakon što se pisalo da se razvodi po četvrti put. On je 4 godine u braku sa manekenkom Iris Volf, a čini se da im u poslednje vreme ne ide najbolje.

 

O njihovom razvodu se pisalo i pre nekoliko meseci nakon što su njihove komšije otkrila da par već izvesno vreme ne živi zajedno. Osim toga, na njenim vratima, kako su preneli mediji, više ne stoji prezime Novković, nego samo Volf.

 

Sve ovo podstaklo je sumnje da je par odlučio definitivno da krene svako svojim putem. 

Takođe i po njihovim profilima na društvenim mrežama, može se prosuditi da par više nije zajedno, jer Iris deli samo fotografije sa decom, dok Borisa nema ni na jednoj od njih.

 

Boris ni ranije nije otkrivao detalje privatnog života na društvenim mrežama, već ih koristi isključivo za promociju svoje muzike, koncerte i vesti koje se tiču posla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

 

Da podsetimo, Boris i Iris venčali su se u tajnosti 2019. godine, a u bračnoj zajednici dobili su dvoje dece. Oni su se samo nekoliko meseci posle venčanja rastali, o čemu je pevač tada otvoreno pričao.

 

- Iris i ja već smo duže vreme razdvojeni. Ipak, to je bilo u dogovoru i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima, te zajednički brinemo za kćerkicu od prvog dana. Vreme će doneti odgovore. Začuđen sam medijskim naslovima. Ni ja ni Iris nismo spomenuli reč razvod - rekao je tom prilikom pevač, koji je potom izgladio odnose sa Iris, dok sada, po svemu sudeći, ponovo nisu zajedno.

 

Bonus video:

 

Đole Đogani iskreno o razvodu od Slađe

 

makonda-tracker