ima drugi brak

Majka joj je veoma poznata, u braku su bili 5 godina: Znate li koja prezgodna GLUMICA je PRVA SUPRUGA Borisa Novkovića?

1

Boris Novković je bio veliki zavodnik, a tome svedoči i njenica da se ženio 4. puta 

foto: Instagram / boris_novkovic
foto: Instagram / boris_novkovic

Boris Novković je hrvatski pop-rok pevač i kantautor, poznat po mnogim hitovima, ali i po burnom ljubavnom životu.

 

Osim po fantastičnom glasu i velikom broju vanvremenskih hitova Novkovića smo često imali prilike da vidimo u javnosti, a novinare je veoma intrigirao njegov privatni život.

 

 Sada, se ponovo našao u centru pažnje javnosti, a mediji su preneli da je njegov brak u krizi. Prema najnovijim informacijama emotivna veza sa manekenkom Iris Volf, koja je mlađa od njega 25 godina ne funkcioniše baš najbolje. 

 

 

Boris i Iris su 2021. godine dobili sina Nea i time su demantovali navode da im se brak "klati", ali ovog puta se čini da njihov brak nema budućnost.

 

Boris ove navode nije želeo da komentariše za hrvatske medije, ali činjenica da se Boris i Iris već duže vreme ne prate ni na društvenim mrežama neki su protumačili kao znak da oni već dugo nisu zajedno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

 

Boris Novković je godinama plenio pažnju ženskog dela publike, a mnoge dame su dugo žudele za njim. U mladosti njegovo srce je ukrala prelepa glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja je kada su se upoznali bila profesionalna balerina u zagrebačkom HNK.

 

Tada je imala 20 godina, a pet godina stariji Boris osvojio je njeno srce. Bili su u braku pet godina, a razveli su se 1997. godine.

 

 

Nakon toga Boris se ženio još tri puta, ali ni ti brakovi nisu uspeli da ispune očekivanja i svaki od njih se završio razlazom. Takođe, i Bojana je svoju sreću pronašla kraj drugog čoveka.

 

Atraktivna glumica je u braku sa kolegom Enesom Vejzovićem sa kojim ima dvoje dece.

 

 

 

 

makonda-tracker