Boris Novković se razvodi

1
Popularni hrvatski pevač Boris Novković odlučio je da se razvede posle osam godina braka

Kako piše jedan hrvatski nedeljnik, Boris se zaljubio u drugu ženu dok je njegova supruga Lucija bila trudna sa njihovim drugim sinom Bonom koji sada ima četiri meseca, ali on tvrdi da nova ljubav nije razlog za razvod.

- Istina je, Lucija i ja se rastajemo. I to vrlo civilizovano, bez povlačenja po novinama. Najvažnije je da u ovoj situaciji niko ne ispašta, naročito ne naša deca - izjavio je Novković tim povodom koji sa doskorašnjom ženom ima i trogodišnjeg sina Nou.

Spekuliše se da je krah braka usledio zbog mlade slikarke koja povremeno ilustruje dečje slikovnice i knjige kao i da je Lucija mislila da je reč o prolaznom flertu, iako u javnosti nije bilo nagoveštaja da među supružnicim nešto ne štima.

- Moram priznati da je supruga Lucija preuzela veći deo obaveza jer je naprosto takva osoba i maksimalno je posvećena porodici. Mislim da smo to u startu prepoznali jedno kod drugog jer svaka zajednica mora da bude pre svega dobar tim. Najvažnije je da dvoje ljudi znaju šta hoće i da svojim ulogama budu zadovoljni – rekao je popularni pevač za Story pre tačno godinu dana.

makonda-tracker