različite, a slične

Plava kosa, vitak stas, uvek spremna za akciju: Pogledajte kako izgleda rođena sestra voditeljke Sanje Kužet

0

Lepa voditeljka voli sport, a tu pasiju deli i njena sestra 

foto: Instagram / sanjakuzet
foto: Instagram / sanjakuzet

Voditeljka Sanja Kužet godinama je na domaćoj javnoj sceni i o njenom životu je mnogo toga i veoma često pisano u medijima. 

 

Pažnju publike privukla je svojom neverovatnom lepotom i linijom na kojoj joj zavide i mnogo mlađe koleginice. Ipak, ona se trudi da svoj privatni život što više skrije od očiju javnosti,  a tek ponekad nam dozvoli da zavirimo u njenu rutinu i upoznamo neke od članova njene porodice.

 

Ovog puta to je bila njena rođena sestra, sa kojom je lepa voditeljka otišla u avanturu u prirodu i isprobala se u veoma opasnom sportu koji podiže adrenalin i jača celo telo. 

 

 

Tom prilikom Sanja je podelila na svom Instagram profilu fotografiju sa sestrom i u opisu je otkrila:

 

- Još jedno novo iskusto- hiking! Blago-intenzivnu šetnju od 20km iskusila sam u Rumuniji u Nacionalnom parku Nera. Sestra mi je bila idealan partner za ovu avanturu! Pored uživanja u prirodnim lepotama i fizičkoj aktivnosti, imale smo sve vreme ovog sveta da se ispričamo.Adrenalin je činio svoje prolazeći strmim kozjim stazama, klisurama, pećinama. Viseći most bio je izazov! - napisala je Kužetova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

U tom postu smo mogli da vidimo da je Sanja uživala u prirodi, ali i da vidimo kako izgleda njena sestra. Naime, njih dve su potpuno različite. Sanja ima dugu tamnu kosu, a njena sestra je plavuša.

 

Sanja Kužet sa sestron na hikingu
Sanja Kužet sa sestron na hikingu foto: Instagram / sanjakuzet

 

Ipak, njihova zajednička fotografija svedoči da ipak imaju veoma slične oči, ali i crte lica, pa se ne može reći da su baš potpuno različite. 

 

Osim sestre, Sanju često imamo prilike da vidimo u društvu supruga  Nemanje Živojinovića, koji joj je mnogo više od emotivnog partnera.  Oni su već godinama u braku iz kojeg su dobili i sina Strahinju.

 

Kako izgleda Sanjin muž pogledajte u galeriji koja sledi 

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

makonda-tracker