ekskluzivo

Pričali su da je njihov brak FARSA: Princ Albert i princeza Šarlin jednom fotografijom DEMANTOVALI ceo svet

0

Pre nekoliko dana ceo svet je brujao o problemima koje u braku imaju princeza Šarlin i princ Albert od Monaka.

Princeza Šarlin i njen suprug oduševili svet novim fotografijama
Princeza Šarlin i njen suprug oduševili svet novim fotografijama foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U jeku glasina pojavio se dokaz da su te glasine samo trač, a da oni uživaju u zajedničkom vremenu na jednom od najlepših letnjih destinacija, na Korzici. 

 

Mediji su tvrdili da prineca Šarlin živi u Švajcarskoj i da je njihov brak "samo za javnost".

 

Kraljevski par je bio u centru spekulacija nakon izveštaja u evropskim medijima u kojima se navodi da je Šarlin (45) živi u Švajcarskoj i da supruga viđa samo "po dogovoru".

 

 

Šarlin je takođe izbrisala svoj Instagram nalog poslednjih dana, što je dovelo do dodatnih pitanja. Ipsk, fotografije koje su napravljene ranije ovog meseca pokazuju da je par opušten dok uživa u jahti na Mediteranu.

 

Na jednoj od njih, Albert s ljubavlju obavija ruku oko Šarlin, dok na drugoj sede jedno pored drugog na plaži.

 

Šarlin, bivša olimpijska plivačica, odlučila se za potpunu pokrivenost noseći helanke za plivanje i gornji deo za ronjenje - dok se Albert štitio od sunca bejzbol kapom, naočarima za sunce, majicom za ronjenje i šortsom.

 

 

Par, zajedno sa svojim blizancima princom Žakom i princezom Gabrijelom, proveo je leto na jahti u vlasništvu kazahstanskog biznismena Bulata Utemuratova.

 

Na jednom snimku Albert se opušta uz pivo, dok njegova supruga uživa pored njega.

 

Još uvek u formi, Šarlin se savijala i rastezala na jednoj od fotografija, dok Albert baca frizbi po plaži, vozi kajake i šutira loptu.

 

 

Fotografije su snimljene pre nego što su se u francuskim i nemačkim medijima proširile glasine da princeza Šarlin od Monaka "živi u Švajcarskoj" i da svog supruga princa Alberta viđa samo iz "svečanih razloga".

 

Izveštaji tvrde da je kraljevska porodica provela leto na putovanju jahtom sa suprugom, ali se nije vratila u palatu i sada živi u inostranstvu. Izvor blizak paru rekao je za francuske medije da su bivši olimpijski plivač i sin Grejs Keli samo "svečani par".

 

Dodaje se da je Šarlin obećala da će se vratiti u Monako u kada to služba zahteva  i da joj je sada dozvoljeno da češće viđa svoju decu. 

 

 

makonda-tracker