povod je predivan

"Ulepšao si mi život, sreća je udvostručena": Slavlje u domu Lazara Ristovskog, a Anica mu je uputila emotivnu poruku

3

Iz dana u dan, poznati par iskazuje javno svoje emocije, a njene reči govore da ih ne zanima šta drugi misle 

foto: Instagram / anicalazic
foto: Instagram / anicalazic

Poznati glumac Lazar Ristovski danas puni 71. godinu i tim povodom na društvenim mrežama oglasila se njegova nova devojka Anica Lazić. Oni su svoju vezu obelodanili nedavno, kada je cela Srbija brujala o velikoj razlici u godinama koja postoji među njima.

 

Ipak, čini se da oni ne mare za čaršijske priče već neguju svoju ljubavnu priču i uživaju u svakom trenutku.

 

 

Poseban povod za slalje par ima danas kada Lazar uplovljava u osmu deceniju života. Tim povodom Anica je na svom Instagram nalogu napisala:

 

- Lazar (značenje ,,Bog pomaže”). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj - glasio je deo objave, a nastavilo se:

 

 

- Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Srećan ti rođendan - poručila je Anica i objavila zajedničku sliku sa Lazarom.

 

Takođe, danas je i Lazar podelio jedan video koji je izazvao lavinu komentara na mrežama. Na njemu se dodiruje po licu i opipava bore, a onda u jednom trenutku govori.

 

Lazar Ristovski video na instagramu
Lazar Ristovski video na instagramu foto: Instagram / lazarristovski

 

- Okej sam, a?! - istakao je Ristovski koji je sve vreme zbunjeno gledao u kameru. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu iznad.

 

Čini se da je Lazar ponosan na svoje godine i da za sebe smatra da odlično izgleda i da je spreman da s mnogo enerije i nove snage uplovi u novu godinu svog života koja će biti ispunjena ljubavlju sa 39 godina mlađom Anicom.

 

Bonus video:

 

Video pogledajte u galeriji koja sledi 

 

 

makonda-tracker