krv nije voda

Kada vidite sestru Anice Lazić - pomislićete da su bliznakinje: Sestra devojke Lazara Ristovskog je obrazovana i prelepa

2

Ne zna se da li je lepša devojka Laze Ristovskog Anica Lazić ili njena sestra Vanja. 

Anica Lazić ima sestru Vanju i njih dve neverovatno liče jedna na drugu
Anica Lazić ima sestru Vanju i njih dve neverovatno liče jedna na drugu foto: Anica Lazić / Instagarm

Naš poznati glumac Lazar Ristovski otkrio je javnosti da je uplovio u romansu sa svojom skoro četiri decenije mlađom koleginicom Anicom Lazić. 

 

I dok ih jedni podržavaju, nekima je malo neobična njihova razlika u godinama, no - njih dvoje se ne obaziru na te priče. Oni uživaju u svojoj ljubavi i, čini se, zajedničkim putovanjima.

 

Kurir je pisao da su lepa Anica i Laza čak otišli korak dalje i da su počeli zajedno da žive u njegovom stanu u Beogradu na vodi.

 

Anica Lazić i Laza Ristovski su nedavno otkrili da su uplovili u romansu
Anica Lazić i Laza Ristovski su nedavno otkrili da su uplovili u romansu foto: Anica Lazić / Instagarm

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao je Ristovski za Blic.

 

Anica Lazić je takođe glumica, a sa svojim sadašnjim dečkom je igrala u ostvarenjima "Drim Tim" i "Popadija". Na društvenim mrežama se može videti da je multi-talentovana devojka, pošto je , osim što glumi, studirala i psihologiju u Padovi.

 

A sem toga što je ona sama izuzetno lepa i pametna, ona ima i istu takvu sestru - Vanju. 

 

Vanja i Anica Lazić nedoljivo likom podsećaju jedna na drugu, da uopštte nije nemoguće da ih pomešate. 

 

Toliko liče da nije teško pomisliti da su bliznakinje kad ih vidite. A Vanja je nedavno završila i Fakultet organizacionih nauka, tačnije stekla je master diplomu. 

 

1 / 5 Foto: Anica Lazić / Instagarm

 

- Moja prelepa sestra Lazić Vanja je od danas Master Inženjer Organizacionih Nauka - napisala je Anica uz zajedniču fotografiju sa sestrom koja je nastala baš ispred FON-a.

 

Bonus video: 

 

 

 

 

 

 

  

 

makonda-tracker