ne mare, uživaju

Lazar Ristovski i Anica žive zajedno u njegovom stanu u Beogradu na vodi? Komšije otkrile detalje emotivne veze glumca

10

Razlika u godinama im je nevažna, razmenjuju nežnosti ne hajući za komšije

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Legendarni glumca Lazar Ristovski nedanvo je oblodanio svoju vezu sa 39 godina mlađom Anicom Lazić i čini se da su od tog trenutka sve oči javnosti uprte u njih.

 

Njihova veza je izazvala brojne polemike u javnosti, a oglasile su se i pojedine kolege koje su iznele svoje mišljenje o ovoj novoj romansi.

 

Ipak, čini se da se Lazar i Anica ne obaziru na to šta drugi pričaju, već svoju vezu neguju i trude se da kroz ovaj period prođu što lagodnije.

 

Znatiželjni novinari pokušavaju na sve načine da saznaju što više detalja iz veze ovog poznatog para, a Kurir je preneo da se glumica preselila u stan kod Lazara Ristovskog na Beogradu na vodi, gde zajedno provode svaki slobodan trenutak.

 

Pomenuti medij navodi da su komšije poznatog glumačkog para rekle da se oni ne kriju od javnosti, kao ni od komšiluka.

 

Iz više izvora potvrđeno je da su ih u poslednje vreme tamo često viđali zagrljene i kako na opšte iznenađenje slučajnih prolaznika, javno razmenjuju nežnosti.

 

 

Domaći mediji su pisali da su njih dvoje već godinu dana u vezi i da im je laknulo sada kada svi znaju za njih, pa više ne moraju o tome da se brinu.

 

Zanimljiv "detalj" koji zaokuplja pažnju javnosti je i činjenica da je sin Lazara Ristovskog, Jovan upravo Aničina generacija.

 

Ipak, Anici i Lazaru to ne smeta, što se može zaključiti i iz Lazarevog komentara na saznanje o njegovoj novoj vezi, kao i o njihovim zajedničkim fotografijama i izlivima nežnosti na Instagramu.

 

Bonus video:

 

Anđela Jovanović o svom najvećem poroku

 

 

makonda-tracker