prvi put zvanično kao par

Ona u CVETNOJ haljini, on nasmejan pored nje: Lazar Ristovski PRVI PUT u javnosti s novom devojkom Anicom Lazić (FOTO)

21

Lazar Ristovski obelodanio je da je u vezi sa 39 godina mlađom Anicom Lazić, nakon čega su se po prvi put pojavili kao prv.

lazar ristovski nasmejan sa devojkom anicom lazić
lazar ristovski nasmejan sa devojkom anicom lazićfoto: Damir Dervišagić

Proslavljeni srpski glumac Lazar Ristovski pre nekoliko dana obelodanio je svoju ljubavnu vezu prvi put nakon razvoda od dugogodišnje supruge Danice Ristovski.

 

On je jednom fotografijom otkrio da je njegovo srce ukrala 39 godina mlađa Anica Lazić, koja je postala poznata ulogama u serijama "Drim tim" i "Popadija", a glumi i u filmu "Ruski voz". Ona je po profesiji psiholog, a studirala je u Padovi.

 

Ristovski je objavio njihovu zajedničku selfi fotografiju i kratko napisao — Anica, nakon čega su isplivali novi detalji o njihovoj vezi.

 

Par se pojavio na jednom gradskom događaju, i to po prvi put otkako su otkrili da su postali par. Lazar Ristovski i Anica Lazić u lepom raspoloženju stigli su na svečano otvaranje najvećeg kompleksa filmskih studija u regionu, Firefly Studios, koji posluje u okviru kompanije WMG.

 

Dok je Anica sijala u mini-haljini sa cvetnim motivima, uz koju je ukombinovala salonke i crnu torbicu, Lazar je bio nasmejan pored nje, a pozirali su okupljenim foto-reporterima i otkrili da je njihov javni istup i otkrivanje veze samo učvrstilo njihovu ljubav.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Zapravo, kako su izvestili mediji, oni su u vezi oko godinu dana i već žive zajedno u Beogradu na vodi.

 

Iako su se po prvi put pojavili u javnosti u svojstvu para, domaći mediji pišu kako su komšije poznatog glumačkog para rekle da se oni ne kriju od javnosti, kao ni od komšiluka.

 

lazar ristovski i anica lazić na svečanom otvaranju firefly studios
lazar ristovski i anica lazić na svečanom otvaranju firefly studiosfoto: Damir Dervišagić

Bonus video

Lazar Ristovski na izborima

 

 

makonda-tracker