stop neistinama

ŠAMAR joj je pomogao da shvati da ga i dalje VOLI: Prvo je priznala PREVARU, pa novom izjavom ZAPREPASTILA sve

0

Nakon skandala usledio je obrt, a upravo jedan čin njenog moža zaslužan je za emocije koje su se javile 

Džejda je shvatila da ipak voli Smita nakon 6 godina razdvojenosti
Džejda je shvatila da ipak voli Smita nakon 6 godina razdvojenosti foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Džejda Pinket Smit zbunila je fanove na društvenim mrežama nakon što je rekla da joj je Vil Smit, koji je ošamario Krisa Roka na dodeli Oskara 2022. pomogao da ponovo shvati da ga voli.

 

Ona je pre nekoliko dana otkrila da su se ona i Vil (55) tajno razdvojili pre sedam godina, ali da sada „rade“ na svom braku. 

 

- Sedela sam na dodeli Oskara i to se desilo. Pomislila sam: "Oh, udario si Krisa? i u meni se javilo nešto, osetila sam emocije, nisam tada na dodelu Oskara došla kao tvoja žena, ali sam izašla kao tvoja žena. I da, bila sam svesna da imamo pred sobom oluju, koju ćemo zajedno morati da prođemo. Neću te ostaviti samog - izjavila je Džada.

 

 

Zvezda je ranije ove nedelje priznala da je šokirana da ju je Vil nazvao svojom 'ženom' jer su bili razdvojeni šest godina u vreme 94. dodele Oskara.

 

Vil Smit je svojim neočekivanim potezom iznenadio sve prisutne na dodeli Oskara popevši se na binu da primi nagradu i udarivši voditelja, Krisa Roka zbog rečenice koju je izgovorio i uvredio njegovu suprugu.  

 

Popeo se na binu, ošamario komičara i besno, ali uz osmeh rekao:

 

- Drži ime moje žene dalje od tvojih je*enih usta.

 

Vil Smit je te večeri osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Kralj Ričard", ali se čini da je ta nagrada ostala u senci skandala koji je glumac napravio pred svima ne marivši za posledice.

 

Vil Smit je sve zaprepastio reakcijom na rečenicu voditelja
Vil Smit je sve zaprepastio reakcijom na rečenicu voditelja foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

 

Glumica je bila duboko dirnuta onim što je Vil uradio za nju. 

 

- Pre svega, zaista sam šokirana jer, se mi tada već dugo nismo zvali mužem i ženom - rekla je Džada.

 

Glumica je otkrila da su ona i Vil uradili "zaista težak posao" nakon šamara.

Ona je takođe razgovarala o njihovoj sedmogodišnjoj razdvojenosti, rekavši da je par iscrpljen od povlačenja tamo, ovamo i da je morala da nauči kako da voli sebe pre nego što je mogla da identifikuje šta je ljubav  i kako izgledala kad dolazi od nekog drugog.

 

Džada je dodala da je morala da shvatu  da nema "pravo" na Vila.

 

Vil Smit i supruga Džada Pinket Smit na crvenom tepihu
Vil Smit i supruga Džada Pinket Smit na crvenom tepihu foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

 

Tokom razgovora majka dvoje dece je otkrila da su joj Vil i njihova deca Džejden (25), Vilou (22) i Vilov stariji sin Trej (30) dali dozvolu da podeli bilo šta o njihovim životima u njenim predstojećim memoarima, koji će biti objavljen uskoro.

 

Zvezda je rekla da joj je Vil rekao:

 

- Biće mi u redu šta god da podeliš, verujem ti.

 

Džadaje takođe otkrila da je on pročitao knjigu pre nego što ju je predala svom uredniku i da nije promenio ni reč. Potom je priznala da ona i Vil, koji su se venčali 1997. godine, još uvek pokušavaju da 'shvate' kako izgleda budućnost njihovog braka.

 

Ona je napomenula da se u medijima svake godine nagađa o njihovom razvodu i da ju je voditelj Kris jednom pozvao i da je ona sve demantovala. 

 

Bonus video:

 

Koje su idealne godine za brak? 

 

makonda-tracker