uživaju na jahti

Dok kruže tračevi o njihovom braku, oni ne haju: TENISKA LEGENDA s lepoticom razmenjuje nežnosti i ne mari za poglede

0

Nebo, more i sunce je sve što im treba da uživaju u svakom zajedničkom trenutku 

Goran Ivanišević sa suprugom uživa na moru
Goran Ivanišević sa suprugom uživa na morufoto: Instagram / nivessimpson

Poznati hrvatski teniser Goran Ivanišević i njegova supruga Nives venčali su se pre nekoliko godina, nakon čega su dobili i sina. Čini se da se jedno drugom nesebično daju i trude se da njihovu ljubav vide i svi ostali.

 

Njih dvoje su na luksuznoj jahti uživali na prelepom julskom suncu, a Nives se nije libila da njihove vrele fotke podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

Na jednoj od fotografija Nives se smeje dok je naš poznati teniser nežno ljubi. Njihov četvorogodišnji sin Oliver takođe je bio s njima i posmatrao je mamu i tatu kako uživaju u razmeni nežnosti.

 

 

Nives je podelila još jednu fotografiju zbog koje su pljuštali komentari. Na njoj se vidi Nives koja izlazi iz mora, a vidi se njena sjajna figura u prugastom dvodelnom kupaćem kostimu.

 

Nives i Goran su u braku od 2017. godine, a sina Olivera su postali u septembru 2018. Venčali su se posle godinu dana zabavljanja, što je voditeljki prvi, a teniserki drugi brak. Pre nje bio je u braku sa bivšom manekenkom Tatjana Dragović .Goran i Tatjana imaju dvoje dece, ćerku Amber Mariju i sina Emanuela.

 

 

- Nekoliko stvari mi je veoma važno u životu, pa ću se truditi da ih prenesem na svoje dete. Pre svega, to je vrednost porodice i prijatelja, i morate raditi na odnosima i uvek biti tu za one koje volite. Takođe je važno naučiti da lepota nije ono kako izgledate, već kako se ponašate prema drugima, posebno onima koji su u nekom trenutku slabiji od vas. Onda da ne treba da budeš najbolji u svemu, već uvek treba da daješ sve od sebe - objasnila je Nives na pitanje koje vrednosti želi da usadi malom Oliveru, svom prvencu, a potom otkrila da misli bila bi stroža od Gorana.

 

 

Bonus video

Naša lepa teniserka Ana Ivanović završila je svoju tenisku karijeru, ali i dalje ima vitku i negovanu liniju. Pogledajte šta je to što ona doručkuje, a zbog čega je uvek fit i izgleda sjajno.

 

 

 

makonda-tracker