veza na daljinu

Ljubinka Klarić u ljubavi sa političarom koji živi 3.000 kilometara od Beograda: Ako se volite, ta razdaljina nije ništa

0

Pokazali su da ljubav na daljinu nije nikakav problem ako se zaista volite. 

 

 

Ljubinka Klarić
Ljubinka Klarićfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Simpatična glumica bila je ranije u višegodišnjem braku sa biznismenom Nebojšom Jovanovićem. Sa Jovanovićem je dobila sina Konstantina, koji sada više i nije tako mali, pošto već ima 14 godina.

 

Ljubinka Klarić je nekoliko godina nakon razvoda uplovila u novu romansu, a njen izabranik je jedan naš političar.

 

U pitanju je Uroš Balov, aktuelni ambasador Srbije u Iraku. Uroš je diplomirani pravnik po obrazovanju, a pre trenutne funkcije bio je mestu šefa Kabineta minstra prosvete i sporta.

 

Na ambasadorskom mestu u Iraku je od 2018. godine, a domaći mediji su još pre nekog vremena svim silama pisali kako su Ljubinka i Uroš u vezi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uros Balov (@uros.balov)

Međutim definitivna potvrda je pala tek kada je srećni par na Instagramu objavio jednu zajedničku fotografiju iz Iraka.

 

Uroš i Ljubinka zajedno u Iraku
Uroš i Ljubinka zajedno u Iraku foto: Instagram

Fotografija je nastala kada su Uroš i Ljubinka jednom prilikom prošetali ulicama Iraka, Klarićeva se tada obukla u duhu podneblja u kojem radi njen dragi. Nosila je beli hidžab, koji je deo tradicionalne nošnje žena u toj islamskoj zemlji.

 

Ljubinka i Uroš su u ljubavi oko tri godine i pokazali su da razdaljina oko 3.000 kilometara, koliko otprilike ima od Srbije do Iraka, ne predstavlja ništa kad se dvoje ljudi zaista voli. 

 

Ljubinka i Uroš vezu na daljinu održavaju oko tri godine
Ljubinka i Uroš vezu na daljinu održavaju oko tri godinefoto: Instagram/printscreen

Osim što se bavi politikom, za Uroša se zna da je bio osnivač i direktor jedne izdavačke kuće. Ljubinku smo, između ostalog, gledali u ostvarenjima "Kolo sreće", "Tate", "Moj rođak sa sela"...

 


 

 

makonda-tracker