porodica za primer

Rodila mu je TROJE DECE, pleni elegancijom i LEPOTICA je bez premca: Kako izgleda misteriozna supruga Tome Momirovića?

1

Ko je Jovana Momirović, misteriozna supruga ministra Tome Momirovića?

ministar tomislav momirović oženjen je lepoticom jovanom, koja mu je rodila troje dece
ministar tomislav momirović oženjen je lepoticom jovanom, koja mu je rodila troje decefoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ministar za spoljnu i unutrašnju trgovinu, Tomislav Momirović, podelio je na svom Instagram profilu da je nedavno postao otac trećeg deteta i objavio fotografiju sa ćerkicom, kojoj još uvek nije otkrio ime.

 

— Moje treće dete i druga ćerka — napisao je ministar, između ostalog, a njegova sreća zbog prinove u porodici beskrajna je.  — Roditeljstvo je svakako najvažnija uloga koju čovek ima, a moje lično iskustvo je da je podizanje trećeg deteta mnogo lakše od prvog i drugog — podelio je ministar Momirović.

 

 

O njegovoj porodici ne zna se mnogo, jer ministar Momirović čuva svoju privatnost i intimu, ali javnosti je poznato da je oženjen suprugom Jovanom Momirović, kao i da s njom, osim ćerkice, ima i stariju ćerku Tatjanu i sina Đorđa.

 

 

O Jovani se ne zna gotovo ništa, a ponekad se pojavljuje sa suprugom u javnosti na važnim događajima. Ono što je evidentno jeste da je u pitanju dama besprekornog stila i ljubiteljka elegancije.

 

 

Kako se navodi, Jovana je odlična ambasadorka modne kuće u vlasništvu porodice svog supruga zbog svog istančanog ukusa.

 

Mada se retko oglašava za medije, jednom prilikom je otkrila u kojoj meri je politika uticala na njihov brak.

 

 

— Mnogo manje vremena provodimo zajedno kao porodica. On je i ranije puno radio, ali smo tada uvek mogli da izdvojimo vreme za nas u smislu putovanja, mogli smo da računamo da će prisustvovati proslavama, sada više nije tako — rekla je za Alo.

 

porodica momirović na okupu na zlatiboru
porodica momirović na okupu na zlatiborufoto: Instagram/tomamomirovic

— Slobodno mogu reći da sam ja stroža od Tome, baš zbog toga što on manje vremena provodi s decom. Za tatu je rezervisana igra i razonoda, a sve obaveze obavljam ja kao loš policajac. Samim tim moram da budem stroža. Što se tiče saveta, pošto su oni još mali, trudimo se da ih vaspitavamo na sopstvenim primerima. To je možda najteže jer u celom tom procesu moramo i sebe da menjamo — kazala je Jovana.

 

Bonus video:

 

makonda-tracker