dok princ nije tu...

Pokušali da FLERTUJU S BUDUĆOM KRALJICOM: Kejt Midlton se našla u neprijatnoj situaciji, a evo kako se snašla

0

Prilikom posete princeze od Velsa jednoj vojnoj bazi, njen suprug nije bio uz nju, a vojnicima i oficirima prijalo je njeno društvo

foto: Richard Pohle-The Times/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Richard Pohle-The Times/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton pre nekoliko dana je posetila vazduhoplovnu bazu Kraljevske mornarice u Somersetu, a izgledala je uobičajeno božanstveno.


Supruga princa Vilijama odabrala je za ovu priliku crne skinny pantalone i blejzer brenda Holland Cooper, a u jednom trenutku se odrekla poslovne elegancije kako bi probala opremu za spasavanje.


Tada se, tvrde stručnjaci za govor tela, dogodilo nešto vrlo zanimljivo.

 

Kejt je probala prsluk za spasavanje i izgledala kao da zaista uživa. Iskreno se osmehivala i činilo se da je sviam prijatno da provode vreme s njom. Neki od momaka su pokazivali signale da povremeno flertuju s njom – rekao je za Geo TV Daren Stenton, ekspert za čitanje govora tela.

 

Kejt Midlton probala je prsluk za spasavanje prilikom posete Somersetu
Kejt Midlton probala je prsluk za spasavanje prilikom posete Somersetufoto: Richard Pohle-The Times/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako je on istakao, supruga britanskog prestolonaslednika odlično se snašla i niko iz ove situacije nije izašao ni uvređen ni povređen.


Kejt nije odgovorila – bila je pristojna i prijateljski nastrojena, ali puna poštovanja prema Vilijamu. Videli smo je kako se zaista opušta. Delovala je relaksirano jer su joj ramena bila spuštena i imala je mnogo prirodne interakcije sa osobljem – rekao je Stenton.

 

Kejt Midlton odlično se snašla u situaciji u kojoj su muškarci pokazivali signale flertovanja
Kejt Midlton odlično se snašla u situaciji u kojoj su muškarci pokazivali signale flertovanjafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

On je dodao i da je očigledno da princeza od Velsa nije izgledala kao da brine jer njen suprug nije uz nju, jer se Kejt Midlton odlično snalazi u kraljevskoj ulozi koju ima, kao i kraljica-pratilja Kamila, supruga kralja Čarlsa III.


Ima mnogo sličnosti između Čarlsa i Kamile, s jedne strane, i Vilijama i Kejt, s druge. U oba slučaja muškarci izgube malo samopouzdanja kada njihove partnerke nisu uz njih, dok su Kamila i Kejt i same snažne i nezavisne – smatra ovaj stručnjak za govor tela.

 

Princeza od Velsa Kejt Midlton udata je za princa Vilijama od 2011. godine i imaju troje dece: princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luija.

 

Ona je poznata i po izuzetnom stilu, a neke od njenih novijih odevnih kombinacija potražite u galeriji.

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

BONUS VIDEO

Fotografije Kejt Midlton iz rane mladosti

 

 

 

makonda-tracker