uvek iskrena

Šta Aleksandra Prijović zaista misli o Lepoj Breni? Još jednom izjavom pevačica iznenadila hrvatsku javnost

0

Aleksandra je iskrena i oduvek se trudila da u porodici održi skladne odnose 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša popularna pevačica Aleksandra Prijović u poslednjih nekoliko nedelja glavan je tema pisanja ne samo domaćih, već i regionalnih medija.

 

U jednom od intervjua koje je davala za hrvatske medije potkrala se izjava koja je uzburkala javnost, a tiče se porekla lepe Aleksandre

 

Ona se ubrzo oglasila na društvenim mrežama, napisavši da je nisu dobro interpretirali i da ona za sebe smatra da je Srpkinja, ali da su joj dragi i ljudi koji žive u regionu, u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

 

Čini se da se svaka njena reč sada duplo meri, a pitanja koja se tiču porodice oduvek su bila i ona na koja je često teško odgovoriti iskreno.

 

Ipak, Aleksandra nema šta da krije, a u našim medijima je vrlo jasno u kakvim odnosima su Aleksandra i pevačica Lepa Brena. To je pitanje koje mnoge intrigira, jer je dobro poznato da "snajka i svekrva ne mogu da se slažu u potpunosti".

 

Ipak, čini se da kod Aleksandre i Brene stvari funkcionišu savršeno i da tu nema mnogo toga da se priča, što su i dokazale obe pevačice kada je Brena bila gost na drugom koncertu Aleksandre Prijović.

 

Brena i Aleksandra su plakale zajedno u Areni
Brena i Aleksandra su plakale zajedno u Areni foto: @dvd221_/X

 

- Jako je velika čast i sreća kada te može posavetovati jedna legenda. Ona je uz mene. Uvek je bila tu za mene što god je trebalo. Brena je zaista posebna. Pritisak je bio u početku kada sam krenula. Kada stalno pričamo, postane sve normalno. Ja nju ne gledam kao Lepu Brenu, nego kao svoju majku - rekla je pevačica.

 

Ona se potom osvrnula i na veliki uspeh koji je postigla u Beogradu.

 

Aleksandra se trudi da neguje harmonične porodične odnose
Aleksandra se trudi da neguje harmonične porodične odnose foto: Damir Dervišagić

 

- Meni je to iskreno neverovatno, mnogi zaslužuju 5, 10 i 15 arena. Ali došlo je neko novo vreme, neke nove generacije. Ponosna sam, srećna. Ovo je neverovatan uspeh. S obzirom na to da znam da me publika u Hrvatskoj puno voli, bila sam sigurna za prvu rasprodaju. Kada je Zagreb u pitanju i generalno Hrvatska, ne postoji mesto iz kojeg nisam dobila poruku. To je meni najfascinantnije - rekla je Aleksandra na početku, a onda otkrila ko joj je od pevačica iz Hrvatske čestitao.

 

- Jelena Rozga. Znamo se. Ja sam bila na njenom koncertu u Beogradu. Čestitala mi je, ona je toliko divna i mila jedna žena koju ja stvarno jako poštujem - rekla je pevačica.

 

Bonus video:

 

Kompozitor ljut na pevače

 

makonda-tracker