to ju je slomilo

Zbog svega je bila "mršava, bleda i BEZ TRUNKE SAMOPOUZDANJA": Traumatična prošlost o kojoj Kejt Midlton nikad ne priča

0

Supruga princa Vilijama danas zrači verom u sebe i ne skida osmeh s lica, a ne tako davno prošla je kroz vrlo težak period i bila žrtva nepodnošljivog maltretiranja

Kejt Midlon, princeza od Velsa, i Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Kejt Midlon, princeza od Velsa, i Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton danas vodi život o kom mnogi sanjaju, iako smo svi svesni da nije uvek lako biti član britanske kraljevske porodice.


Supruga princa Vilijama i majka troje dece u svakoj prilici je nasmejana i izgleda kao da je ostvarila svoje snove, budući da je godinama strpljivo čekala da je njen dečko i budući kralj zaprosi iako su mnogi mislili da od njihovog braka neće biti ništa.


U svakom slučaju, Kejt Midlton danas je nesumnjivo zadovoljnija nego u ranoj mladosti, kada je morala da napusti srednju školu zbog teških trenutaka kroz koje je prolazila.

 

Kako piše Mirror, princeza od Velsa, koja je odrasla u vrlo imućnoj porodici, pohađala je ugledni internat Daun Haus u Njuberiju, za koji su Midltonovi izdvajali čak 28.000 godišnje. Međutim, tamo nije uživala – bila je žrtva vršnjačkog nasilja, ismevana, začikavana, maltretirana do te mere da su roditelji morali da je ispišu iz škole.

 


Kako je njena nekadašnja školska drugarica ispričala, Kejt su zadirkivali jer je bila "savršena", a nije uspela da se poveže s drugim devojčicama jer su one boravile u internatu, dok je današnja princeza stanovala s roditeljima. Navodno je ona toliko maltretirana da je to počela da se održava na njeno zdravlje i izgled – stalno je, tvrdi izvor Mirror-a, bila "mršava i bleda".


Tadašnja direktorka škole negirala je da je Kejt zlostavljana od strane ostalih učenica, ali Džesika Hej, koja je išla s Midltonovom u Malboro koledž, u koji se Kejt prebacila, rekla je 2010. da je Vilijamova draga s njom podelila svoje muke. Kako je istakla, Kejt joj je pričala da joj u prošloj školi nije bilo nimalo prijatno.

 


Mrzela je tu školu, apsolutno ju je mrzela. Neke od tih devojčica su bile užasne. Maltretirali su je jer je bila previše savršena, a sada je izrasla i u divnu osobu. Ona tada nije bila tip koji će se izboriti za sebe – prisetila se princezina školska drugarica.

 

Rekla je da je tamo bila grupa devojčica koja ju je vređala, krala njene knjige i stvari, radili su takve sitnice... Udružili su se protiv nje jer je bila mekana i ljubazna osoba... U vreme ručka, ona bi sela pored njih, a one bi ustale i otišle za drugi sto – ispričala je Džesika Hej.


Džema Vilijamson, još jedna Kejtina drugarica iz naredne škole, rekla je jednom prilikom da je današnja supruga princa Vilijama bila veoma bleda, mršava i namučena kada im se pridružila.

 


Imala je tako malo samopouzdanja – rekla je ona za Daily Mail jednom prilikom.

 

BONUS VIDEO

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti

 

makonda-tracker