možete i vi ovo primeniti

Samo fotogeničnost ili — ipak NEŠTO DRUGO? Trikovi Kejt Mildton zbog kojih izgleda perfektno na svakoj fotografiji

0

Uvek je lepo našminkana i doterana, ali izgled i fotogeničnost nisu jedino čemu Kejt Midlton duguje lepe fotografije.

kako kejt midlton uvek izgleda savršeno na fotografijama, čak i bez poziranja?
kako kejt midlton uvek izgleda savršeno na fotografijama, čak i bez poziranja?foto: George ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, uvek uspeva da izgleda savršeno na svim fotografijama, što je prilično neverovano — ipak, fotografišu je svakodnevno, i to po mnogo puta. 

 

To možda duguje urođenoj fotogeničnosti, ali i jednom odličnom triku, koji lako može primeniti bilo koja žena ili muškarac.

 

Razni stručnjaci za kraljevsku porodicu često nam otkrivaju njihove porodične tajne, jelovnike, detalje vezane za stil, ali i trikove kojima se koriste, a ima ih bezbroj.

 

 

Modni ekspert Miranda Holder, koja često na TikToku deli video-snimke posvećene kraljevskoj porodici, otkrila je malu caku koju Kejt koristi bez greške svaki put kada se fotografiše.

 

Naravno, to nije jedino čemu duguje svoj izgled na fotografijama, faktori jesu i šminka i njena garderoba i frizura, ali sve to uokvireno je jednim malim "potezom" na njenom licu, za koji Miranda Holder navodi da je imala "trening" da ga nauči.

 

kejt midlton mora uvek da vodi o računa o tome kako će izgledati na fotografijama
kejt midlton mora uvek da vodi o računa o tome kako će izgledati na fotografijamafoto: Hannah Mckay / PA Images / Profimedia

 

— Ona je jednostavno istrenirana da uvek drži svoju bradu paralelno sa zemljom — ističe Miranda Holder.

 

 

Dakle, pre nego što će držati bradu uspravno ili nadole, ona pomalo "isturi glavu" napred i drži svoju bradu "paralelno" u odnosu na tlo. Kako ističe Miranda Holder, ovo joj "osigura uvek savršenu fotografiju".

 

 

Njen video lajkovalo je više od 700 hiljada ljudi, a sačuvalo ga je za neko naredno gledanje više od 60 hiljada ljudi, pa bi se reklo da se ovaj mali Kejtin trik mnogima dopada; zapravo, jeste više nego primenljiv!

 

na fotografijama kejt midlton nikada se ne vidi podbradak i čini se da je svaki put u perfektnoj pozi, a sve to duguje malom triku s bradom
na fotografijama kejt midlton nikada se ne vidi podbradak i čini se da je svaki put u perfektnoj pozi, a sve to duguje malom triku s bradomfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U drugom videu Miranda tvrdi da Kejt pomaže i to što apsolutno uvek stoji ravne kičme, jer za princezu nema savijanja! U isto vreme, trudi se da njena ramena budu opuštena i savijena nadole, da ne bi izgledala isuviše kruto.

 

Takođe, Kejt uvek vodi računa gde joj stoje ruke i nikada ne pravi velike korake, već sitne

 

Bonus video

Trik Kejt Midlton za fotografisanje

 

 

 

makonda-tracker