izgledaju kao sestre

Odustala je od karijere zbog ćerke, a UVEK joj čuva leđa — i blista: Koliko zapravo ima godina Borka Mihajlović?

0

Borka Mihajlović i Aleksandra Prijović izgledaju kao da su sestre, pa se mnogi pitaju koliko godina ima mama slavne pevačice.

borka mihajlović na venčanju aleksandre i filipa 2018.
borka mihajlović na venčanju aleksandre i filipa 2018.foto: Zorana Jevtić

Pevačica Aleksandra Prijović ostvaruje svoje snove i trenutno se nalazi, reklo bi se, na vrhuncu svoje karijere, ali i sama priznaje da joj u svemu tome najviše pomaže njena podrška, suprug Filip, ali i mama Borka.

 

Borka se ne eksponira previše u javnosti, ali uvek čuva leđa Aleksandri i odlično se slažu. Ona je bila prisutna na svim njenim koncertima u Areni i svaki put je, kao prava majka, bila jednako uzbuđena.

 

Ona je imala i simpatičnu ulogu "baka-servisa" i čuvala je malog Aleksandra dok mu je mama pevala na velikoj bini.

 

Aleksandra je jednom prilikom objasnila da se njena majka odrekla možda blistavije karijere kako bi nju podržala u građenju iste:

 

— Mama je godinama pevala, kad sam ja počela da se takmičim, ona je odustala od pevanja i odlučila da me podrži maksimalno. Ostavila je svoj posao. Ja bih sutradan uradila isto za svoje dete. Samo je moje dete bitno, samo on i on i on — rekla je jednom prilikom Prija u emisiji "Šok tok".

 

borka mihajlović s unukom aleksandrom na koncertu
borka mihajlović s unukom aleksandrom na koncertufoto: Petar Aleksić

I, zaista, Borka je uvek bila podrška Aleksandri i verovala u njenu pevačku karijeru, a Aleksandra je nastavila putem kojim su već išli brojni članovi porodice.

 

Prvo se moja majka bavila pevanjem, zatim moji ujaci, pa onda ja — kazala je jednom prilikom Borka. — Kad me pitaju da li sam ponosna na ćerku, kažem da jesam, ali sve sam to prihvatila kao potpuno normalno u njenom i mom životu, kao nešto što je morali da se desi.

 

Borka je, inače, Aleksandru rodila vrlo mlada, a imala je samo 22 godine. Zbog toga ne čudi što ponekad deluje kao Aleksandrina sestra, jer je 1974. godište, kako je i napisala na svom Instagramu

 

Borka Aleksandri uvek čuva leđa, a izgleda fenomenalno, što se dalo videti u mnogim prilikama, među kojima je i njeno i Filipovo venčanje, ali i krštenje malog Aleksandra.

 

1 / 9 Foto: Marina Lopičić

 

Od Aleksandrinog oca Nedeljka se rastala ubrzo po rođenju ćerke, a već godinama se zabavlja s istim partnerom, pevačem Fahrudinom Buljubašićem.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Bonus video

Kako peva Borka, mama Aleksandre Prijović

 

makonda-tracker