istina izašla na videlo

Stajale su jedna pored druge, izraz lica je otkrio sve: U kakvim odnosima su Brena i majka Aleksandre Prijović?

0

Za Brenu možda znate, ali za Borku ćete teško proceniti 

Brena i Borka imaju super prijateljski odnos
Brena i Borka imaju super prijateljski odnos foto: Marija Lopičić / Ata images

Majka Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović privukla je veliku pažnju na koncertima svoje ćerke koji su pre nekoliko dana održani u Beogradu.

 

Ona je sve tri večeri blistala u savršenim stajlinzima i bilo joj je veoma teško da sakrije emocije.

 

Ipak, ono što je privuklo pažnju javnosti jeste scena tokom koje su na drugom koncertu Brena i Aleksandra zaplakale zagrlivši se tokom izvođenja jedne od pesama, a tada su se mnogi zapitali i u kakvim odnosima su Borka i Brena.

 

 

U proteklih nekoliko godina se dosta pisalo o porodičnim odnosima i o tome kako je Prijovićeva u klimavim odnosima sa Filipovom maćehom, Lepom Brenom.

 

Ipak, njih dve su dokazale da su u pitanju samo prazne priče i sve su demantovale zajedničkom fotografijom na kojoj su pozirale nasmejne i dobro raspoložene. 

 

 

Iako Brena nije majka Filipa Živojinovića, oduvek je isticala da njega ne odvaja od sinova Stefana i Viktora, a Aleksandra je doživljava kao drugu svekrvu, pored Zorice, Filipove majke, sa kojom je svakodnevno u kontaktu.

 

Osim ove, nedavno se na Instagramu pojavila još jedna fotografija na kojoj su bile Aleksandra, Borka i Brena, a sve tri su zajedno boravile u Americi, gde Brena odavno ima kuću.

 

Brena, Aleksandra i Borka neguju sjajan odnos
Brena, Aleksandra i Borka neguju sjajan odnosfoto: Instagram / borkamihajlović

 

 

S obzirom da su godine prošle od kako je Boba prekinuo vezu sa bivšom ženom i uplovio u ljubav sa Brenom, oni su svoj odnos izgledili i imaju normalnu komunikaciju.

 

I Brena i Boba neguju prijateljske veze sa Zoricom i Ivom Nakićem. Filip Živojinović obožava mlađeg brata i sestru po majci, a Aleksandra Prijović i članovi njene porodice samo su nastavili da neguju harmonične odnose u familiji.

 

Bonus video:

 

Prisetimo se kako se Aleksandra obratila publici na trećem koncertu 

 

 

 

 

 

makonda-tracker