emotivno

Koju pesmu je Filip Živojinović posvetio Aleksandri Prijović? Uz ove stihove plakao je Beograd prethodnih dana

0

Sva tri koncerta Aleksandre Prijović bili su protkani emocijama, a uz jednu pesmu lile su se suze u Beograskoj areni 

Filip je emotivne stihove pesme posvetio svojoj supruzi Aleksandri
Filip je emotivne stihove pesme posvetio svojoj supruzi Aleksandri foto: Dragan Kadić

Veliko iznenađenje za celu Srbiju, ali i region bio je uspeh koji je Aleksandra Prijović postigla nakon napunjene tri Štark arene u Beogradu i rasprodatih četiri arene u Zagrebu. 

 

Čini se da je krenula energija koja je nezaustavljiva, a pevačici će trebati dosta vremena da i sama shvati koliki je uspeh postigla sa samo 28. godina. 

 

Svi koji su uspeli da kupe karte za koncert u Beogradu doživeli su neverovatnu atmosferu koja je nosila publiku tokom 3 sata koliko su koncerti trajali. Tokom drugog koncerta Aleksandra se obratila publici rečima kojima se zahvalila svom suprugu Filipu Živojinoviću na podršci koju joj pruža.

 

 

Ona je tada najavila pesmu za koja joj je posebno draga, jer ju joj je posvetio upravo Filip. U pitanju je bila pesma "Devet života" koju je ona otpevala sa mnogo emocije i suzama u očima.

 

- Mnogo je lepo kad sebi ispuniš želju. Neverovatan je pogled odavde. Nisam ovo rekla da bih plakala, ali mnogo vas volim. Hvala Filipu za jednu od najlepših pesama koje sam ikad snimila - "Devet života". On mi je posvetio stih "Kada su rekli svi da nisi taj, ja sam rekla da jesi" - kroz suze je rekla pevačica.

 

 

Cela Arena bila je na ivici da zaplače, a onim emotivnijima suze su se i skotrljale niz obraze. 

 

Aleksadra je nakon Beograda odlučila da pokori i Niš, a nije se zadržala u granicama Srbije, već i hrvatski mediji bruje o tome da je za samo nekoliko dana rasprodala čak 3 i otvoriča 4. zagrebačku arenu. 

 

Ovakav uspeh se ne pamti skoro, a mnoge kolege su joj poželele sreću i dale vetar u leđa koji je učinio da postane nezaustavljiva. 

 

Bonus video:

 

Emotivno obraćanje Aleksandre Prijović 

 

makonda-tracker