NEMA VREMENA ZA GUBLJENJE

Kako Marija Petronijević izgleda samo 10 dana od porođaja? Svi s nevericom gledaju u glumicu i ono što radi

1

Veoma brzo se ponovo vratila na posao i oduševila pratioce objavom na društvenim mrežama 

Marija Petronijević uživa u prirodi
Marija Petronijević uživa u prirodi foto: Instagram / petronijevic.marija

Glumica Marija Petronijević publici se najbolje predstavila ulogom u seriji "Selo gori, a baba se češlja".

 

Iako je postigla ogroman glumački uspeh, a o talentu je suvišno i govoriti, Marija je odlučila da stavi zarez na svoju karijeru i posveti se nekim drugim stvarima.

 

Naime, ona je oformila porodicu sa IT stručnjakom, Milinkov Isakovićem i odlučili su da se presele na selo, daleko od naporne gradske buke i vreve. Imanje su kupili u selu Lipnički Šor gde su napravili farmu na kojoj gaje životinje i organsku hranu.

 

 

Marija je s Milinkom nedavno dobila i drugo dete, a sve to je prikazala na društvenim mrežama. I taman kad smo mislili da će mama neko vreme biti neaktivna, jer želi da se posveti detetu, ona je sve iznenadila.

 

Naime, Marija je podelila fotografiju na kojoj se vidi da se samo desetak dana nakon porođaja vratila svojim obavezama u bašti i oko kuće i svi su bili oduševljeni koliko glumica dobro izgleda uprkos činjenici da se tek porodila.

 

 

- Danas je profesor Goran koji proizvodi prirodni med, za svoje pčele uzeo 36 sadnica lavande, kako bi mu pčele u toku jeseni imale prirodnu pašu. Goran će nam se revanširati svojim prirodnim medom. Čuvajmo prirodu i pomozimo jedni drugima koliko možemo. U svetu može da postoji carstvo u kome caruje drugarstvo - samo je do nas… - napisala je ona.

 

Bonus video:

 

Kako je Marija Petronijević izgledala pre sam kraj trudnoće?

 

 

makonda-tracker