naš ponos

Nole izašao pred Beograd s OČIMA PUNIM SUZA: Najbolji teniser u istoriji u društvu najbližih doživeo scenu za pamćenje

0

Niko od naših ponosnih sportista nije mogao da sakrije emocije, a Noletu se otela i po koja suza 

Nole se rasplakao pred Beogradom
Nole se rasplakao pred Beogradom foto: Novak Đoković / printskrin rts

Večeras je Beograd goreo od pozitivne energije i naleta emocija koje su samo retki mogli da obuzdaju. Ovo veče bilo je posvećeno našim sportistima među kojima su se našli košarkaši, odbojkaši i neprevaziđeni kralj tenisa Novak Đoković.

 

Mnogi bi rekli posebno veče za sve rodoljube i one koji vole sport. I tako i jeste. Emocije su bile vidljive na licima naših sportista, a Novak nije mogao da se suzdrži, pa su mu u jednom trenutku oči bile pune suza.

 

U tom, posebnom trenutku sa njim je bila i njegova supruga Jelena koja mu je od samog početka njihove veze ogromna podrška. Jelena je ponosno stajala na balkonu i mahala okupljenim građanima.

 

 

Svi su primetili da je bila nasmejana, ponosna i zadovoljna što je njen suprug još jednom pokazao da je svetski broj jedan. Jelena je za ovu priliku odabrala crnu haljinu sa crvenim detaljma u kojoj je izgledala poput devojčice.

 

Tokom večeri Jeci se pridružio i Novakov brat Marko, koji je sa snajkom proveo te sjajne trenutke koji će se pamtiti zauvek.

 

Naime, Đoković je izneo pehar sa Ju Es opena, a kada su desetine hiljada navijača počele da mu skandiraju, nije mogao da zadrži suze.

 

1 / 6 Foto: Uroš Arsić za Kurir

 

- Dobro veče Srbijo, Beograde, volim vas! Retki su trenuci kad se ostane bez reči, ovi su jedni od njih. Presrećan sam. Pre svega hoću da čestitam fantastičnim baksetašima i košarkašima i hvala im što su prihvatili da budem deo ovog spektakla. Ovo je ostvarenje dečačkog sna, jer sm klinac prisustvovao skupovima proslava fantastičnih uspeha košarkaša. Jesam bio na Balkonu par puta, ali nikada ovako. Boriša je heroj nacije i zaslužuje da mu svi skandirate. Na svetu nijedna nacija sportska nema ovaj duh koji mi imamo, živela Srbija! - poručio je Novak.

Malo je reći da je cela nacija ponosna na naše sportiste i da su okupljeni građani jedva dočekali da vide ta dobro poznata lica naših sportista zbog kojih smo imali prilike da ime naše  zemlje ostane upisano u anale i da se za malu Srbiju čuje širom sveta. 

 

Novak se potom poklonio Boriši Simaniću, koji je izgubio bubreg na Mundobasketu.

 

- Boriša je heroj nacije i zaslužuje da mu svi skandirate. Na svetu nijedna nacija sportska nema ovaj duh koji mi imamo, živela Srbija!

 

Bonus video:

 

Kako je izgledao doček sportista pogledajte u videu 

 

 

makonda-tracker