BLISTA

Kako Marijana Mićić izgleda u 9. mesecu trudnoće? Lepršava crna haljinica i veliki osmeh, a jedno su SVI PRIMETILI

0

Voditeljka bi u oktobru trebala da rodi svoje drugo dete 

foto: Instagram / marijanamicic
foto: Instagram / marijanamicic

Voditeljka Marijana Mićić pre nekoliko meseci obelodanila je lepe vesti. Ona već ima jedno dete, devojčicu, koju je dobila iz ljubavi sa svojim izabranikom Milošem. 

 

Zbog trudnoće je napravila pauzu u svom poslu i posvetila se sebi i brizi o detetu, a nedavno nije odolela, a da ne podeli na društvenim mrežama snimak koji nam je pokazao kako lepa voditeljka izgleda tik pred porođaj.

 

Ona je blistala u prelepoj laganoj crnoj haljinici, koja je ispod grudi imala tanak kaiš, a ono što svima privuklo pažnju jeste njen ogroman osmeh na licu, koji govori da se oseća fantastično.

 

 

Ona je išla u kupovinu stvari za bebu, a tokom protekle trudnoće u više navrata je objasnila da ne voli mahnite kupovine, ali i da ono što kupuje za decu mora da bude kvalitetno.

 

Takođe je rekla i da će mlađa sestrica naslediti dosta stvari od svoje sestre i cela porodica s nestrpljenjem isčekuje dolazak novog člana porodice.

 

Poznato je da Marijana do petog meseca prve trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži, a tokom drugog stanja ugojila se 17 kilograma.

 

1 / 5 Foto: Instagram Printskirn / Marijana Mićić

 

- Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla 'Ju, što ste smršali'. Ja sam se uplašila, rekoh 'Zašto, šta mi je? - ispričala je Mićićeva.

 

Inače, Marijana i njen partner su proslavili osam godina veze, koja je počela slučajno, a pretvorila se u lepu i dugu emotivnu priču.

 

Bonus video:

 

Marijana Mićić pokazala sobu za bebu 

 

 

makonda-tracker