čestitamo

Trudna glumica Marijana Mićić: Srećne vesti saznali smo posle 6 meseci, a otkrila je i pol bebe

0

Marijana je opet trudna i čeka novo dete!

Marijana Mićić je otkrila da je opet trudna
Marijana Mićić je otkrila da je opet trudna foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša poznata glumica i voditeljka Marijana Mićić je opet trudna. Marijana se prošle godine porodila i na svet donela jednu devojčicu, a sada je opet u "drugom stanju".

 

Kako piše magazin "Story" Marijana je već u šestom mesecu, tako da se očekuje da novo dete dobije negde tokom oktobra meseca.

 

Kako prenosi "Story" Marijana će na jesen dobiti još jednu devojčicu sa svojim suprugom Milošem. Glumica je u šestom mesecu i porođaj se očekuje u oktobru.

 

Glumica i njen suprug Miloš sada opet čekaju devojčicu.  

 

Marijana je prošlu trudnoću, kao i ovu, krila pet odnosno šest meseci. Za prvu su znali samo njeni najbliži, a logićno je pretpostaviti da je tako bilo i za drugu. 

 

Marijana je svojevremeno otkrila da se u prvoj trudnoći ugojila čak 17 kilograma.

 

Marijana već ima ćerkicu Anu
Marijana već ima ćerkicu Anu foto: Instagram

- Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći - rekla je lepa Marijana pre nekog vremena. 

 

No, Marijana je jako brzo skinula višak kilograma. Čak toliko brzo da se medicinska sestra zbunila. 

 

- Vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla 'Ju, što ste smršali'. Ja sam se uplašila, rekoh 'Zašto, šta mi je? - pričala je ranije Marijana.

 

 

makonda-tracker