dobro ga znate

Bio je među najveselijima na "svadbi decenije": Da li znate koji poznati košarkaš je KUM Aleksandri Prijović?

0

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su se na večnu ljubav zakleli 2018. godine.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su svoju ljubav krunisali 2018. godine
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su svoju ljubav krunisali 2018. godinefoto: M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović (27) je jedna od najtraženijih mladih izvođača narodne muzike, a svoju popularnost je najpre stekla u muzičkom takmičenju "Zvezda Granda", a nakon toga je svojim pesmama osvojila srce publike.

 

Ipak, u veću žižu javnosti dospela je kada je obelodanila vezu sa Filipom Živojinovićem (38), sinom Slobodana Bobe Živojinovića.

 

Kako je pevačica ispričala u jednom intervju, njih dvoje su se godinama pre nego što su uplovili u ljubavnu vezu viđali u prolazu, na raznim mestima. Budući da je često pevala na privatnim proslavama kod Brene i Bobe, često su se susretai, ali se nisu lično upoznali.

 

Njihov pravi kontakt je počeo u jednom noćnom klubu, kada joj je Filip prišao i rekao da bi bili super par, što Aleksandra nije shvatila nimalo ozbiljno. Uzbro su počeli da se dopisuju na Instagramu i rešili da daju šansu svojoj ljubavi.

Aleksandra je jednom prilikom za medije rekla da je odmah znala da je Filip "onaj pravi. 

 

– Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi – rekla je pevačica.

Ona je ispričala i jedan simpatičan gest, kojim ju je Filip kupio "za sva vremena".

 

Naime, kada je trebalo da dođe kod nje prvi put, pitao je da li želi nešto da pojede ili popije.

 

Aleksandra nije želela ništa. 

 

– Međutim, insistirao je da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu – izjavila je Aleksandra.

 

Svoju ljubav, Aleksandra i Filip su krunisali brakom u junu 2018. godine, a o njihovoj svadbi se govorilo kao o "svadbi decenije". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @prijoviccaleksandra

Venčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a svadbeno slavlje sa skoro 900 gostiju su upriličili u jednom beogradskom hotelu. 

 

Sa njima su tog najvažnijeg dana u njihovim životima bili brojni članovi familije, porodica, prijatelji, a kumovi su im bili Aco Pejović i košarkšaš Miloš Teodosić, koji je zajedno sa suprugom Jelisavetom Orašanin bio među najveselijim gostima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia)

O svadbi Aleksandre i Filipa se govorili kao o svadbenom slavlju sa najviše zvanica, za koju je izdvojeno skoro pola miliona evra.

 

Oni su naredne godine dobili sina Aleksandra, a iako se sporadično piše o njihovom razvodu, Aleksandra i Filip odolevaju svim tračevima i pravi su primer skladnog braka punog ljubavi i poštovanja.

 

 

makonda-tracker