simpatično

Na nju je osetljiviji, a ona to VEŠTO koristi: Jeste li čuli kako Novak Đoković govori o svojoj ćerkici Tari?

0

Novak Đoković je na konferenciji za novinare na US openu govorio otvoreno o svojoj ćerki Tari i porodici

novak đoković u zagrljaju ćerke tare
novak đoković u zagrljaju ćerke tarefoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Teniser Novak Đoković trenutno boravi u Njujorku, gde igra na US open turniru, a uz njega je, kao i obično, njegova porodica, supruga Jelena i deca Tara i Stefan.

 

Đokovići su podelili predivnu fotografiju s Tarinog šestog rođendana, koji je proslavila u Njujorku, bez igraonice, gužve i preteranog luksuza, ali u prirodi, s balonima, mamom, tatom i bratom. Na Instagramu je osvanula samo jedna slika, a na njoj se vide Novak i Jelena kako s decom bosonogi trče po travnjaku.

Tara je proslavila svoj šesti rođendan pre Novakovog meča osmine finala protiv Borne Goja, a nakon meča je Novak na konferenciji za novinare reagovao na jednu konstataciju da "očevi više vole ćerke, a majke sinove", najpre se nasmejavši.

 

1 / 5 Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

 

— Verovatno bih mogao to da potvrdim. Ne u kontekstu da više volim ćerku nego sina, volim svakog na poseban način i to je nemerljiva ljubav koja ni sa čim ne može da se poredi — kazao je Novak, ali otkrio da ima razlike u tim ljubavima.

 

 

Osetljiviji sam na nju, istopim se kada mi nešto kaže, a ona je manipulatorka mala, pa me vrti oko malog prsta. Stefan je drugačiji. Muški odnos malo je čvršći, da ga pripremim za život da nosi sebe i buduću porodicu — zaključio je Đoković. 

 

Bonus video

Novak Đoković slavi s timom

 

makonda-tracker