podelio i recept

Novak ušao u kuhinju, zasukao rukave i krenuo da sprema DORUČAK: Ovako je svetski broj 1 obradovao svoje ukućane

0

Najbolji reket sveta se hrani po specijalnom režimu, a zdrave navike su usvojili i ostali članovi porodice Đoković 

Novak Đoković sprema doručak za porodicu
Novak Đoković sprema doručak za porodicu foto: Tik Tok printescreen / novakdjokovic

Najpoznatiji teniser sveta Novak Đoković godinama ima specijalan režim ishrane, koji mu daje energiju i čini da uvek bude u top formi.

 

Na njegovom meniju nalaze se samo zdrave namirnice, a čini se da su i njegovi naslednici Tara i Stefan krenuli njegovim stopama. 

 

I Jelena, Novakova supruga, se trudi da se što kvalitetnije i zdravije hrani, a njena vitka linija je dokaz koliko vodi računa šta unosi u svoje telo.

 

 

Iako smo Novaka navikli da najčešće gledamo na teniskom terenu, ovog puta on je napravio presedan i na društvenoj mreži Tik Tok objavio video koji je veoma brzo postao viralan.

 

Novak je u videu koji je objavio podelio i recept za ove zdrave palačinke.

 

- Zdravo svima, evo nas u kuhinji. Pravim palačinke bez glutena, bez dodatnog šećera. Samo za Stefana, koji ima dve godine i obožava palačinke. To je ono što radimo svako jutro - pričao je Đoković, a potom otkrio recept.


Naime, prvi reket sveta ušao je u kuhinju, latio se posuđa i krenuo da za svoju porodicu sprema doručak. U pitanju su bile palačinke, i to ne bilo kakve, već one koje su zdrave, bezglutenske.

 

Njegov sin Stefan obožava da jede ovu poslasticu u svako doba dana, a Novakova majka, Dijana, se trudi da unucima ugodi kad god za to ima priliku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Ona je jednom prilikom ispiričala da joj oni traže da im pravi palačinke, ali kod nje imaju priliku da biraju, a onda su to obično one bele, obične palačinke, koje svi obožavaju. 

 

- Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke!“, pa se onda nadmećemo: ‘Koje ćete, bezglutenske ili normalne’, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske - otkrila je uz osmeh Dijana Đoković.

 

Bonus video:

 

Kako se naš Nole sprema pred izlazak na teren pogledajte u videu:

 

makonda-tracker