svi na okupu

Bez igraonice, luksuza i gužve: JEDINA fotografija s rođendana male Tare Đoković je ČISTA SREĆA

0

Stefan i Tara Đoković pridružili su se ocu u Njujorku, gde on trenutno nastupa na  US Openu, a upravo je tamo porodica na simpatičan način obeležila Tarin rođendan

Jelena i NOvak ĐOković posle jednog meča
Jelena i NOvak ĐOković posle jednog mečafoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jelena Đoković je početkom septembra 2017. na svet donela svoje drugo dete – devojčicu kojoj su slavni srpski teniser Novak Đoković i ona dali ime Tara.


Mlađa sestra malog Stefana Đokovića došla je, kao i on, na svet u bolnici "Grejs Keli" u Monaku, a porodica je, kada je došao trenutak da njihovo prvo dete krene u školu, odlučila da se preseli u rodnu Srbiju.


Ipak, Jelena i deca, kad god su u prilici, prate Novaka na njegovim brojnim putovanjima, pa je tako Tara šesti rođendan proslavila u Americi, gde njen otac trenutno nastupa na US Openu.

 

Par nije otkrio kako su tačno proslavili rođendan svoje devojčice, a Jelena je podelila jednu porodičnu fotografiju koja svedoči da je bez sumnje bilo predivno.

 


Na njoj vidimo Stefana i, vrlo elegantnu, Taru kako trčkaraju savršeno uređenim travnjakom, dok roditelji idu za njima, a svi su bosonogi i svi u rukama nose balone.


Nema sumnje da je Jelena pripremila neki ukusan i zdrav slatkiš s kog je Tara ugasila svećice, kao i da je cela porodica bila odlično raspoložena, a Đokovići su ponovo pokazali da je za najlepšu proslavu najvažnije da su svi na okupu.

 

BONUS VIDEO

Kako Jelena Đoković sprema srpske specijalitete?

 

makonda-tracker