godinama je u americi

"Posle mnogo godina vraćanja kući u strahu..." Danijela Štajnfeld otkrila kako se provela na odmoru u Srbiji

1

Šarmantna glumica koja nas je osvojila ulogama u filmu "Ivkova slava" i seriji "Ranjeno srce" posetila je ovog leta rodnu zemlju

Danijela Štajnfeld već godinama živi u Americi
Danijela Štajnfeld već godinama živi u Americifoto: danijelastajnfeld, Instagram

Poznata glumica Danijela Štajnfeld (39) tokom glumačke karijere koja je u Srbiji trajala svega nekoliko godina igrala je u mnogim popularnim ostvarenjima.


Gledali smo je u "Mi nismo anđeli 2", "Vratiće se rode", "Ranjeni orao", "Ono kao ljubav", "Praktičnom vodiču kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem" i mnogim drugim filmovima i serijama.


Ipak, publika ju je posebno upamtila kao lepu Mariolu u "Ivkovoj slavi", a ostavila je trag i u pozorištu, gde je osvojila više vrednih priznanja.

Danijela se, međutim, potom preselila u Ameriku, a pre nekoliko dana je na Instagramu otkrila da je bila na odmoru u Srbiji.


Ona je podelila dve fotografije uživanja sa dragim ljudima i napisala na engleskom jeziku:


– Uspela sam da me ne maltretira policija na ovom putovanju kući u Srbiju. Posle mnogo godina vraćanja kući u strahu, ovaj odmor je bio čista radost! Neka potraje, da mogu da posetim svoj dom, prijatelje i porodicu u miru.

Danijela Štajnfeld tokom posete Srbiji
Danijela Štajnfeld tokom posete Srbijifoto: danijelastajnfeld, Instagram

Podsetimo, Danijela Štajnfeld se u prethodnim posetama Srbiji borila da dokaže svoje tvrdnje da ju je kolega glumac Branislav Lečić silovao tokom njenog života u našoj zemlji. Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je, međutim, 13. jula 2021, da "ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti".


Ona je potom izjavila da "Tužilaštvo kao da ne želi ili ne sme da vidi da ima više nego dovoljno dokaza da započne sudski postupak", kao i da postoje brojni svedoci, uključujući i žrtve (Lečića je optužila i koleginica Merima Isaković), ali i materijalni dokazi koji potvrđuju njenu traumu izazvanu Lečićevim seksualnim nasiljem.

BONUS VIDEO

Advokat o slučaju Danijele Štajnfeld

makonda-tracker