zastrašujuće

UVREDE, KLETVE, NAPADI: Danijela Štajnfeld pokazala kakve poruke dobija otkad je saopštila da je žrtva silovanja

5


Slučaj srpske glumice koja je rešila da u svom dokumentarnom filmu progovori o traumatičnom događaju koji je doživela i dalje je u živi interesovanja regionalne javnosti

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumica Danijela Štajnfeld (36), široj publici najpoznatija po ulozi Mariole u filmu "Ivkova slava", nedavno je saopštila da ju je pre njenog preseljenja u Ameriku silovao moćnik iz filmske industrije.


Tužilaštvo je potom naredilo da se pokrene istraga, a domaća javnost i dalje spekuliše ko bi mogao biti pomenuti "moćnik", odnosno silovatelj. I dok je veliki broj onih koji Danijeli pružaju podršku i navijaju da glumica istraje u svojoj borbi, ima i onih koji joj ne olakšavaju tešku situaciju u kojoj se našla. Štaviše — oni joj ne veruju.

 

Glumica je na svom profilu na Instagramu podelila nekoliko poruka koje je dobila i koje su, najblaže rečeno, skandalozne. Osoba koja joj je pisala poručuje joj da je "o*oš" "ništarija", "prevarant", da je sve izmislila, želi joj da novac koji je zaradila od svog filma "Zaceli me" potroši na lekove...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Štajnfeld (@danijelastajnfeld) on


Evo zašto je mnogima teško da progovore. Meni nije teško da govorim za sve one koje ove reakcije ne mogu da podnesu, jer sam ja zacelila svoje rane. Govorim u nadi da će moj glas doneti razumevanje da ne treba kinjiti i osuđavati žrtve — napisala je Danijela.

 


 

makonda-tracker