audio-snimak

"NAGLO JE GURNUO RUKE POD NJENU HALJINU": Njujork tajms objavio do sada nepoznate detalje razgovora Danijele i Lečića!

2

Kako ovaj list prenosi Štajnfeldova je imala neprijatnih situacija sa kolegom i na probama.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Kada je pre nekoliko dana u Višem tužilaštvu, glumica Danijela Štajnfeld navela da ju je obljubio kolega Branislav Lečić u medijima se digla ogromna prašina, a ova priča završila je čak u u američkom magazinu Njujork Tajms („New York times“), kojem je glumica dostavila celokupan snimak razogovora, a čiji smo deo imali prilike da čujemo.

 

Kako ovaj list prenosi Danijela je imala neprijatnih situacija sa kolegom i na probama.

 

"Onda, jednog dana, u njegovoj svlačionici, on je naglo gurnuo ruke pod njenu haljinu "- piše Njujork tajms i dodaje:

 

"Štajnfeldova se istrgla i pobegla, bila je u šoku, ali je ipak rešila da ništa ne govori režiseru, jer se plašila da joj neće verovati, kao i da bi to moglo da joj uništi karijeru."

 

Kako navode Danijela Štajnfeld dostavila kompletan snimak od 77 minuta razgovora, koji je inače trajao oko 90 minuta, a snimala je dok joj se nije ispraznila baterija na telefonu.

 

Danijela Štajnfeld
foto: Youtube Printscreen, n1

Američki list je, kako je već objavljeno, analizirao kompletan snimak kako bi proverili tvrdnju Branislava Lečića da su oni zapravo uvežbavali dijalog. Nakon analize snimka, Njujork tajms zaključuje da nema indicija da je razgovor sa snimka uvežbavanje dijaloga.

 

Njujork tajms u opširnom tekstu hronologiju događaja, koji su se dešavali u slučaju glumice Danijele Štajnfeld, njenu isposvest o onome što se desilo u maju 2012. kada ju je, kako navodi, silovao kolega Branislav Lečić.

 

Američki list piše o tome zašto je odlučila da se nakon toga preseli u Ameriku, zašto nije prijavila slučaj nadležnim institucijama, zašto je nakon devet godina odlučila da o tome progovori u svom autorskom filmu “Zaceli me” i zašto do nedavno nije želela da otkrije ime.

 

 

 

makonda-tracker