(foto)

Prelepa venčanica, a frizura — zaboravljena: Sećate li se kako su Sloboda i Vojin izgledali na venčanju pre 15 godina?

0

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković jedan su od najlepših glumačkih parova, a u braku su već 15 godina

sloboda mićalović i vojin ćetković važe za jedan od najstabilnijih parova na glumačkoj javnoj sceni
sloboda mićalović i vojin ćetković važe za jedan od najstabilnijih parova na glumačkoj javnoj scenifoto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković definitivno su jedan od najvoljenijih parova na domaćoj javnoj sceni. Oni, svako za sebe, važe i za cenjene glumce, s mnogim ulogama za divljenje, a iako ih mnogi obožavaju, uspešno kriju detalje svoje intime već gotovo dve decenije.

 

Par ima bliznakinje Veru i Milu, vreme provodi često u svojoj vikendici u Čortanovcima, a upoznali su se još prilkom snimanja "Zone Zamfirove".

 

— Sećam se, kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu ‘lepa je ili slično' — rekao je Vojin ranije za emisiju Bulevar, prenela je Glorija.

 

1 / 8 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

 

— I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju. Vaspitavana sam da je porodica jako važna. Mislim da je to što se porodice raspadaju veliki problem društva. Volim da pripadam, i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu. A kad se dve osobe nađu, kad je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom — ispričala je tada Sloboda.

 

Oni su stupili u brak 2008. godine, kada su i snimali seriju „Ranjeni orao“.

Jednom prilikom, Sloboda je na Instagramu podelila fotografiju sa venčanja, pa smo mogli da vidimo jednostavnu, ali elegantnu venčanicu bez rukava koju je nosila. Sloboda je tada nosila i veo, a malo ko se seća kako je izgledala sa šiškama, koje odavno ne nosi.

 

Vojin je nosio elegantno teget odelo, a nosio je tada i naočare.

 

 

Bonus video

Sloboda Mićalović se šali s Vojinom:

 

makonda-tracker