mina milutinović je bila kuma

Odiše dobrim ukusom, STILOM, a mladina venčanica — PERFEKCIJA: Zavirite na venčanje srpskog košarkaša i manekenke (FOTO)

0

Srpski košarkaš i lepa manekenka venčali su se na intimnoj ceremoniji u Beogradu.

aleksa radanov i svetlana bjelan venčali su se na jednostavnoj proslavi koja je plenila dobrim ukusom
aleksa radanov i svetlana bjelan venčali su se na jednostavnoj proslavi koja je plenila dobrim ukusomfoto: Instagram/printscreen/minanedovic

Košarkaš Crvene zvezde Aleksa Radanov i manekenka Svetlana Bjelan venčali su se u Beogradu na naizgled skromnoj, ali prelepoj ceremoniji.

 

Srećni par je za svoj najvažniji dan odlučio da napravi intimnu proslavu za najbliže, a proslava je organizovana u jednom prestoničkom restoranu.

 

Brineta i zgodni košarkaš već  duže vreme bili su u vezi, a čini se da je njihov divan dan protekao savršeno, što je na društvenim mrežama prikazala mladina kuma.

 

Pre proslave, obavili su građansko venčanje u opštini, a Svetlana je za kumu izabrala dugogodišnju prijateljicu, manekenku Minu Milutinović Nedović, koja se nedavno porodila i na svet donela ćerkicu Taliju.

 

Mladin izgled je, kao i obično, privukao najviše pažnje, a Svetlana je odlučila da ponese haljinu jednostavnog kroja, od satena, bisernobele boje, sa efektnim golim leđima.

 

 

Kuma Mina nije krila sreću zbog najbolje prijateljice i toga što je bila njena najbliža osoba na venčanju.

 

Još jedan poseban dan u mom životu – napisala je, uslikavši matičara i veliki buket cveća.

 

Dekoracija u restoranu takođe je bila jednostavna, kao i torta s natpisom ups, upravo smo se venčali. Decentno, bez ijednog kič detalja i perfektno.

 

Pogledajte kako je sve izgledalo:

 

1 / 9 Foto: Instagram/printscreen/minanedovic

 

Bonus video

Svadba Marije Mikić:

 

makonda-tracker