tu mu prija

Ni njegovi stanovi u Njujorku, ni luksuzni hotel: Novak Đoković otkrio gde će boraviti s porodicom tokom US Opena

2

Iako i sam ima nekretnine u Njujorku, najbolji teniser svega će naredne nedelje provesti na mestu na kom ima više mira

Novak Đoković spremno dočekuje US open
Novak Đoković spremno dočekuje US openfoto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Srpski teniser Novak Đoković, statistički najbolji u istoriji ovog sporta, priprema se za učešće na US Openu, poslednjem grend slemu u godini, koji ove godine počinje 28. avgusta.


Dok se svi spremamo da navijamo za našeg sportistu, on vredno trenira, a potreban mu je i mir kako bi bio opušten i zadržao fokus pred naporne mečeve jer je svakom teniseru susret s njim najveći izazov i posebna motivacija.


Iako su mediji pisali da Đoković ima dva luksuzna stana u Njujorku, on će i ove godine boraviti u vili jednog svog prijatelja, javljaju mediji.

 

U pitanju je velelepno imanje u Nju Džerziju, na kom će Novak imati odlične uslove za trening, oporavak od mečeva i punjenje baterija.


Nole je u razgovoru s predstavnicima medija istakao da ove godine "kombinuje Njujork i Nju Džerzi" tokom svog boravka u Americi.

 


Naravno, kada počne turnir budem potpuno "zaključan" od ostalih spoljnih faktora – istakao je Srbin, koji je dodao da voli Njujork, ali da u njemu može da uživa samo pre turnira.


Tada se maksimalno posvećuje svom cilju da podigne trofej.


Moj prijatelj ima sjajnu vilu sa teniskim terenima. Tamo budem samo sa svojom porodicom. Lepo se opuštamo tamo i to mi je sjajno za dane između mečeva kada imam pauzu. Tada se napunim energijom i podmladim na neki način, pa imam više snage za mečeve – rekao je teniser.

 

 

BONUS VIDEO

Ovako se prestonica Srbije klanja Đokoviću

 

makonda-tracker