mladi i preslatki

Bili su srednjoškolci, nju biste teško prepoznali : Kako su izgledali Novak i Jelena Đoković kada su se upoznali?

0

Kod nje ga je privuklo to što obožava sport i što je od prvog dana bila iskrena 

Ljubavna priča Novaka i Jelene počela je u srednjoj školi
Ljubavna priča Novaka i Jelene počela je u srednjoj školi foto: Instagram

Ljubavna priča Jelene i Novaka Đokovića zasigurno je jedna od najlepših u Srbiji, a veoma verovatno i šire. Mladalačka ljubav prerasla je u brak, koji je od prvog do poslednjeg trenutka bio prožet poverenjem, razumevanjem i ljubavlju. 

 

Njihova priča počela je još tokom srednje škole, kada su se preko zajedničkih prijatelja upoznali. Sve se odigralo u Sportskoj gimnaziji, gde su oboje bili zbog sklonosti i ljubavi prema sportu.

 

I dok su Novaku još tada svi predviđali veliku tenisku karijeru, Jelena je bila pasionirani zaljubljenik u atletiku.

 

 

Veoma brzo nakon što su se upoznali Jelena i Novak su shvatili da imaju veliki broj zajedničkih tema, pa nikog nije iznenadilo što su među njima veoma brzo planule prve iskre ljubavi.

 

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija koja nas je vratila 20 godina unazad, u vreme kada su Nole i Jeca bili tinejdžeri i kada su zagazili prvom zajedničkom stazom ljubavi na kojoj su ostali do danas. 

 

Na osnovu nje možemo da vidimo da je Jelena bila poprilično drugačija.  Imala je tamniju kosu, drugačije obrve, oblačila se u skladu sa tadašnjim modnim trendovima.

 

 

Vremenom je Jelena menjala svoj izgled, a mnogi smatraju da je najlepše izgledala kada je bila plava i imala nekoliko kilograma više nego danas. Ipak, ljudi vole različite stvari i različite stvari definišu kao lepo, tako da je najbolje o ukusnima ne raspravljati.  

 

Za razliku od nje, Novak je ostao isti, samo dve decenije stariji, pa je iz dečaka od nekih 14, 15 godina izrastao u muškarca koji nosi titulu najboljeg tenisera sveta.

 

Jelena i Novak i danas žive pravu ljubavnu bajku, a svoju porodicu upotpunili su sa dvoje dece, sinom Stefanom i ćerkicom Tarom. 

 

Bonus video:

 

Kako Novak provodi slobodno vreme pogledajte u videu

 

makonda-tracker