zavrteće vam se u glavi

U NJUJORKU MU JE KOMŠIJA RONALDO, U BEOGRADU SAŠA KOVAČEVIĆ: Ovo su svi stanovi i jedna očaravajuća vila Novaka Đokovića (FOTO)

3

Srpski teniser mudro ulaže u nekretnine, koje je pazario na nekoliko mesta širom sveta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedan od najboljih sportista u istoriji osvojio je do sad 16 Grend slem titula, 34 Masters turnira iz serije 1.000, a ukupno ima čak 78 osvojenih trofeja! Zato ne čudi što je slavni Srbin stekao ogromno bogatstvo, koje — pored basnoslovnih suma koje daje u humanitarsne svrhe — ulaže veoma mudro. On je ponosni vlasnik nekolicine nekretnina, a ovo su sve koje smo uspeli da pronađemo.

 

 

Stan u Monte Karlu

 

Već na početku karijere, Đoković je odlučio da mu baza bude Monako, gde ima odlične uslove za trening i miran porodični život. Novak najviše vremena u toku godine provodi upravo u svom stanu u Monte Karlu, gde su mu komšije koleginica Karolina Voznjacki i vozač Formule 1 Luis Hamilton.

 

Dva stana u Njujorku

 

 

Kako je 2017. pisao Wall Street Journal, Novak je vlasnik dva stana na Menhetnu, ukupne površine 158 kvadratnih metara. Teniseru se posebno dopada izgled zgrade, koju je kontruisao arhitekta Renco Pjano.

 

Dopada mi se dizajn dve kule, a i lokacija je fantastična — izjavio je tada Novak.

 

Nešto pre našeg tenisera, stan u ovoj zgradi pazario je i fudbaler Kristijano Ronaldo.

 

Stan u Majamiju

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

U još jednom remek-delu Renca Pjana nalazi se stan koji je navodno koštao čak šest miliona evra I nalazi se na obali Majami Biča, a više o njemu možete pročitati na sledećem linku.

 

 

Stan u Beogradu

 

foto: Profimedia

Novak je pre nekoliko godina kupio i stan u jednom elitnom beogradskom naselju koje se nalazi na Novom Beogradu, a u pitanju je, sudeći prema pisanju medija, penthaus od 250 kvadrata. Od slavnih, komšije su mu teniser Filip Krajinović i brojne poznate ličnosti, među kojima je i pevač Saša Kovačević.


Stan u Porto Montenegru

U elitnom delu Tivta nalazi se još jedan Novakov stan, koji porodica Đoković koristi dok uživa na Jadranu. Mediji su pisali da je stan vredan čak dva miliona evra i da je renoviran nakon rođenja Jeleninog I Novakovog prvog deteta.

 

Vila u Sremu

 

Na obali Pavlovačkog jezera nalazi se vila o kojoj se pisalo da ima čak 1.200 kvadrata. Navodno je u ovom kraju poskupela cena placa kada se pročulo da Đoković baš tu gradi svoj novi kutak.

 

 

 

 

makonda-tracker