prelepa

Stilizovana poput španske kraljice, mlada i SUPERUSPEŠNA: Ko je direktorka Sava centra, o kojoj se priča danima?

0

Jedna od najuspešnijih poslovnih žena u našoj zemlji pre neko večeri je privukla mnogo pažnje na slavlju koje je okupilo veliki broj poznatih ličnosti

Miroslav Mišković i Kristina Milinčić na obeležavanju 65 godina televizije u našoj zemlji
Miroslav Mišković i Kristina Milinčić na obeležavanju 65 godina televizije u našoj zemljifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pre nekoliko večeri, u beogradskoj Botaničkoj bašti "Jevremovac" održana je svečana proslava povodom 65 godina rada televizije u Srbiji.


Ovaj događaj okupio je veliki broj poznatih ličnosti i sam društveni krem, a jedna od zapaženijih dama bila je dama u pink haljini s tufnastim bretelama na vezivanje.

 

Ona je ovu elegantnu haljinu, koja podseća na stil kraljice Leticije od Španije, kombinovala sa, zanimljivo, omiljenom obućom supruge španskog kralja – udobnim espadrilama podignute pete, savršenim za letnji izlazak.

 

Atraktivna brineta pratila je koncert, na kom su izvođene pesme koje su obeležile najgledanije televizijske programe proteklih decenija, u društvu Miroslava Miškovića, predsednika kompanije Delta Holding.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić


U pitanju je Kristina Milinčić, članica Srpske asocijacije menadžera i uspešna poslovna žena koja je od 2020. godine generalna direktorka Centra "Sava", a mediji su ranije pisali da je ona jedna od onih koji su stasali u Delta Holdingu, gde je provela 10 godina.


Ona je diplomirala turizam i hotelijerstvo na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, a pisalo se kako je kao dete sanjala o glumačkoj karijeri.

 

Kristina Milinčić na obeležavanju 65 godine rada televizije
Kristina Milinčić na obeležavanju 65 godine rada televizijefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pre nego što je stupila na funkciju direktorke popularnog Centra "Sava", u Miškovićevoj kompaniji je od 2012. godine bila u sektoru protokola. Potom jed 2014. godine svoje angažovanje nastavila u kabinetu predsednika Delta Holdinga, a poziciju šefa kabineta preuzela naredne 2015. godine.


Prema pisanju medija, Kristina Milinčić je majka jedne devojčice.

 

BONUS VIDEO

Tamara Grujić u emisiji Realna priča

 

 

makonda-tracker