žena koja nije samo voditeljka

Na crvenom tepihu pojavila se u PATIKAMA — i ZABLISTALA: Najlepša žena s malih ekrana NIJE samo obično televizijsko lice

0

Voditeljka Gordana Stijačić pojavila se na proslavi državne televizije u patikama i izgledala glamurozno!

gordana stijačić stigla je na rođendansku proslavu rts-a u ležernom izdanju
gordana stijačić stigla je na rođendansku proslavu rts-a u ležernom izdanjufoto: Antonio Ahel/ATAimages

U Beogradu je organizovana proslava povodom 65. rođendana državne televizije, a tom prilikom su se okupile brojne ličnosti iz šou-biznisa na crvenom tepihu. Među njima su bili Gordan Kičić sa suprugom, Tanja Peternek i Tamara Aleksić, voditeljke Slagalice Kristina Radenković i Marija Veljković s Rastkom Jankovićem...

 

Kako to obično biva, voditeljke RTS-a privukle su veliku pažnju, proslavljajući rođendan svoje matične kuće, a među njima je bila i prelepa Gordana Stijačić.

 

Gordana je iznenadila neobično ležernim stajlingom, pojavivši se u belim patikama, koje je ukombinovala s bebiplavom majicom na tanke bretele i midi-suknjom teget boje, a nesumnjivo da joj nisu potrebne glamurozne toalete da bi izgledala besprekorno!

 

Prelepa voditeljka sijala je na proslavi, a malo ko zna detalje iz njenog života, zbog kojih bi mnogi mogli samo da joj aplaudiraju.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAimages

 

Goca nije samo voditelj, već i pesnik, slikar, ljubitelj umetnosti i majka.

 

Autorka je knjige ze decu “Šta to svetli zvezda nije”, koja je ujedno i njena prva knjiga. Ona obožava književnost, a njena njena omiljena knjiga jeste “Riznica čika Jove Zmaja", ali i dela drugih književnika.

 

— Riznica čika Jove Zmaja. I dan danas znam sve pesme iz te knjige. Možete i da me preslišate ako želite? Kasnije Duško Radović, Branko Ćopić, Desanka Maksimović — reklaje voditeljka.

 

Pored karijere voditeljke i spisateljice oprobala se i kao glumica. Nije mogla ni da nasluti da će joj reditelj Ilija Gajica ponuditi glumački angažman u tri biografska filma o našim slavnim kompozitorima.

 

—  Atmosfera je bila opuštena, bez trunke nervoze. Glumci profesionalci Borka Tomović, Boda Ninković i Branislav Zeremski bili su tu da pomognu sve što zatreba, a meni je bilo zadovoljstvo da se uopšte nađem u njihovom društvu. Mislim da sam se lepo snašla. Bio je to trenutak kada su se sklopile kockice i kada su znanja koja sam sticala u mladosti mogla da se iskoriste. Pohađala sam časove glume kod Tijane Jovanović i više od dvadeset godina igrala folklor u “Abraševiću”, a sve to je uz moj novinarski i voditeljski posao dragoceno iskustvo.

 

 

U filmu “Slavenski” glumi i njena sedamnaestogodišnja kćerka Milica, na koju je voditeljka veoma ponosna.

 

Milica je prošla na audiciji za statiste i mlađe glumce. Ona glumi udavaču Klaru koja izgleda kao princeza, u dugim haljinama i lepim cipelicama.

 

 

Gordana ima i sina Mihajla, koji im je obema velika podrška.

 

 Mihajlo se raduje tome i jedva čeka da vidi film o Slavenskom, koji je trenutno na tonskoj obradi. Prethodne filmove gledali smo nekoliko puta nas troje zajedno i veoma su mu se dopali. 

 

 

Uz sve to, voditeljka je i prava domaćica.

 

— Volela bih da naučim kako se spremaju stara,tradicionalna jela na kojima smo mi odrasli. U mojoj kući su često na stolu punjene paprike i tikvice, pasulj, razne pite. Supe i čorbe s dosta povrća su obavezne, a pošto deca veoma vole italijanske paste, prilično sam se izveštila u njihovoj pripremi. Lagane su, brzo se prave, a još brže pojedu — prenosi Gloria.rs.

 

Bonus video

Voditeljka Dragana Katić o odnosu sa Sašom Popovićem:

 

makonda-tracker