koliko se promenila?

Kako danas izgleda i čime se bavi Milka Forcan? Bila je NAJMOĆNIJA ŽENA U SRBIJI, a onda se 2010. iznenada povukla

2

Dvehiljadtih godina je tadašnja desna ruka biznismena Miroslava Miškovića bila sinonim za moć u našoj zemlji, a potom odabrala novi početak i povlačenje iz javnosti

gde je nestala milka forcan?
gde je nestala milka forcan?foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poslovna žena Milka Forcan godinama je važila za jednu od najuspešnijih dama u Srbiji, a ona je godinama bila izložena očima javnosti.


Forcanova je čak 18 godina provela u kompaniji Delta Holding, pa je često posećivala važne javne događaje u našoj zemlji, a sve se promenilo 2010. godine, kada je rešila da se povuče.


Ona se profesionalno razišla s biznismenom Miroslavom Miškovićem, čija je prva saradnica bila godinama, a od tada nemamo često priliku da je viđamo.


Ona je u međuvremenu zaključala svoj profil na društvenoj mreži Instagram, pa nije poznato mnogo o tome čime se danas bavi, osim što je posvećena porodici i privatnom životu.

 

Mediji su svojevremeno pisali da ona i dalje povremeno radi u oblasti konsaltinga, što nikada nije potvrđeno.


Međutim, ona se u aprilu ove godine pojavila na premijeri filma "Izazov" u jednom beogradskom bioskopu, kada je pored okupljenih foto-reportera prošetalau svom prepoznatljivom poslovnom izdanju. Milka je tada bila u društvu ćerke Jovane, a za ovu priliku odabrala je krem cigaret-pantalone, dezeniranu bluzu i strukirani crni sako, dok je sve upotpunila krem salonkama niske štikle.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ovo je jedno od retkih pojavljivanja Milke Forcan proteklih godina, budući da se tek povremeno pojavi na nekom skupu u prestonici, a svaki put nekada najmoćnija žena u Srbiji oduševi svojim stilom i pokaže da je vreme za nju bez sumnje stalo.

 

Pogledajte kako ona danas izgleda.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Milka Forcan je, inače, tri decenije u skladnom braku s Brankom Forcanom, kod je upoznala preko posle početkom devedesetih. Domaća javnost nikada nije saznala mnogo o njenom izabraniku, s kojim ova poslovna žena ima dvoje dece: ćerku Jovana i sina Filipa.
 

 

BONUS VIDEO

Milan Maglov u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker