uništio joj je život

Kad je obolela od RAKA – izbacio ju je iz kuće: Bogataš o kom ovih dana priča ceo svet optužen je za SUVO ZLO

1

Biznismen koji je za nekoliko godina potrošio milione i potpuno promenio izgled suočio se nedavno s tužbom koju je protiv njega podnela bivša verenica, a detalji su neverovatni

Brajan Džonson na jednom snimanju 2022. godine
Brajan Džonson na jednom snimanju 2022. godinefoto: Kernel/Cybin / Ferrari / Profimedia

Američki preduzetnik Brajan Džonson (45), osnivač i izvršni direktor kompanije Kernel, proteklih dana je u centru pažnja stranih medija zbog svojih napora da se – bukvalno – podmladi.


Bogataš kog javnost naziva "biohakerom" pre nekoliko godina je započeo proces poboljšanja svog fizičkog zdravlja koji ima za cilj da mu produži život i "skine" nekoliko godina.


Za to koristi vrlo nekonvencionalne metode, zasnovane na biologiji i tehnologiji, a neke od njih uključuju nošenje uređaja koji prate njegove vitalne funkcije u svakom trenutku, korišćenje nootropika (tzv. pametnih droga) i drugih lekova koji podstiču kognitivne funkcije, terapiju crvenim svetlom za zdravlje kože itd.

 

Ovako je Brajan Džonson izgledao 2017. godine
Ovako je Brajan Džonson izgledao 2017. godinefoto: Pedro Fiuza / Sipa Press / Profimedia

Uz to je obnovio krv i svoje unutrašnje organe, a koristi i injekcije masti, koja mu se ubrizgava u lice kako bi izrgadio osnovu za proizvodnju mlađih masnih ćelija.


Njegov cilj je da njegovo telo uskoro bude kao da ima 18 godina, a sve je bliže svom cilju, za koji je do sada izdvojio milione dolara – oko šest miliona samo od 2020. godine.

 

Iako je njegova priča prilično bizarna i zanimljiva, pre nekoliko meseci Džonson se našao u žiži javnosti zbog nečega drugog: tužbe koju je protiv njega podnela bivša devojka.

 

  • Zašto je verenica tužila "biohakera" Brajana Džonsona?


Tarin Sautern (36) bila je godinama u vezi sa Brajanom Džonsonom, a počela je da se predstavlja kao "gospođa Džonson" samo nekoliko nedelja nakon što su se oni upoznali 2016. godine.

Od tada su bili nerazdvojni, putovali svetom, javni pokazivali svoju ljubav, a u međuvremenu su se i verili. Do marta 2018. godine, oni su živeli zajedno u Kaliforniji, spremali se za brak, a Džonson je obećao da će o Tarin "brinuti finansijski i medicinski, do kraja njenog života", kako je tvrdila.


Međutim, ispostavilo se da je nije sve bilo tako.


Tarin je nakon njihove veridbe obolela od raka dojke, koji joj je otkriven u trećoj fazi. Uskoro se ona podvrla hemioterapiji, zračenju i drugim tretmanima, a usred njene bitke protiv opake bolesti – Džonson je zahtevao od nje da se iseli iz kuće u kojoj su prethodno zajedno živeli tri godine.

 


Do tog trenutka Tarin nije imala "nijedan nezavisni izvor stalnih prihoda", navela je od u tužbi koju je kasnije podnela protiv bivšeg verenika, jer je on zahtevao da ona "posveti sve svoje vreme i kreativnu energiju njegovim ličnim potrebama i profesionalnim težnjama". Drugim rečima, nije radila jer je bila posvećena njemu, a onda se našla u situaciji da bude izbačena na ulicu, bez prihoda, dok se bori protiv raka.


Kako je Tarin istakla u tužbi koju je podnela, Džonson je vršio pritisak na nju da odustane od karijere i da se posveti radu za njega, i to besplatno, na brendiranju, razvoju poslovanja, pisanju govora i produkciji filmova.

Američki mediji preneli su da se u tužbi navodi i da je bogataš varao Tarin, odnosno da ju je "pritiskao da mu dopusti da ima odnose s drugim ženama", iako ga je stalno molila da joj bude veran.
 

 

BONUS VIDEO

Ana Dornik ispričala kako je uz podršku svoje dece pobedila RAK DOJKE

 

makonda-tracker