nove optužbe

Ponosno nosi 144 kg, ali čim se neko u timu ugoji – SLEDI OTKAZ! Nove optužbe na račun popularne pevačice su neverovatne

2

Pevačica optužena za niz stravičnih stvari i dalje se ne oglašava, ali onih koji je optužuju je sve više...

Lizo na dodeli Gremija
Lizo na dodeli Gremijafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Američka pevačica i muzičarka Lizo ovih dana je u centru pažnje svetske javnosti nakon tužbe koju su protiv nje podigle tri bivše plesačice s kojima je sarađivala.


Detalji navedeni u dokumentaciji su stravični: Arijana Dejvid, Kristal Vilijams, Noel Rodrigez tvrde da su bile žrtve seksualnog uznemiravanja, maltretiranja, da ih je Lizo posramljivala zbog telesne težine...


Prema njihovim rečima, pevačica ih je tokom boravka u Amsterdamu odvela u noćni klub u čuvenoj Ulici crvenih fenjera, gde ih je terala da dodiruju nage plesačice, da hvataju dildo i jedu banane iz njihovih polnih organa...

 

One su istakle i da ih je pevačica vređala zbog viška kilograma, a u sve je upletena i njena glavna koreografkinja Šrilin Kvingli, koja je takođe navedena u tužbi jer je grdila one koje su imale odnose pre braka i pričala s njima o seksualnim fantazijama.

 

Arijana Dejvis, jedna od plesačica koje su podnele tužbu, istakla je sada za TMZ da je, nakon što se ona ugojila, Lizo održala sastanak isključivo tim povodom. Na njemu je rekla da "plesačice dobijaju otkaz ako se ugoje", a potom se Arijani dogodilo baš to.

 


Kako je ispričala, ona se borila s poremećajem u ishrani u tom trenutku, a Lizo nije pokazala ni trunku saosećajnosti, iako promoviše bodi pozitiviti, često ističe da je ponosna na svojih 144 kilograma i u svojim pesmama poziva žene da budu samouverene bez obzira na svoju figuru.
 

Sada se oglasila i režiserka Sofija Nali Alison, koja je imala priliku da sarađuje s Lizo i koja je rešila da stane na stranu oštećenih.

 


Alisonova, inače rediteljka nominovana za Oskara, snimala je 2019. godine dkoumentarac o Lizo, ali se potom povukla iz ovog projekta. Kako je sada objasnila na Instagramu, čitav imidž popularne pevačice je – fasada.


Lizo stvara ekstremno toksično i neprijateljsko radno okruženje i potkopava rad, trud i autoritet crnih žena – napisala je rediteljka i napomenula da je dokumentarac na kraju završio muškarac bele puti.


Ona je narcisoidna nasilnica i svoj brend je izgradila na lažima. Bila sam uzbuđena što ću podržati i štititi crnu ženu kroz dokumentarac, ali sam uskoro saznala da su njen imidž i "poruka" pažljivo planirana fasada – naglasila je Sofija Nali Alison.

 

Lizo na dodeli Gremija
Lizo na dodeli Gremijafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Ja sam uz plesačice i sve koji su imali slično iskustvo tokom rada s njom i njenim timom. Ovi uslovi rada nisu okej – istakla je ona.


Alisonova je, inače, na filmu o Lizo radila oko dve nedelje, jer se pevačica prema njoj ophodila bez imalo poštovanja.


Svedočila sam tome koliko je ona egocentrična, arogantna i neljubazna – dodala je režiserka, koja ističe da je tek sada shvatila u kakvoj je opasnosti bila, nakon što je pročitala sa čime su se susrele plesačice koje su tužile zvezdu.

 

 

BONUS VIDEO Svako treće dete u Srbiji gojazno

 

makonda-tracker