tragedija

2 meseca nisu bili poznati detalji – a STRAVIČNI SU: Konačno otkriveno od čega je preminuo čuveni holivudski glumac

0

Sad je jasno ko je krivac 

Otkriven uzrok smrti Trita Vilijama
Otkriven uzrok smrti Trita Vilijama foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Poznati holivudski gluma Trit Villijams poginuo je 12. juna u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila ispred njegove kuće, vozeći motocikl. On je udario u auto koji je nepropisno skretao levo i od zadobijenih posledica preminuo.

 

Čovek koji je vozio automobil u fatalnoj nesreći optužen je za "grubo nesavesno rukovanje" i proglašen je krivim za nesreću sa smrtnim ishodom. 

 

Skoro dva meseca nakon nesreće u kojoj je poginuo glumac iz Evervuda, državni tužilac okruga Benington je završio svoj izveštaj. Vozač identifikovan kao Rajan Kos optužen je za nemarno postupanje koje je prouzrokovalo smrtni ishod, navodi se u saopštenju policije države Vermont.

 

 

Kos je upravljao vozilom koje je "skrenulo u stazu motocikla gospodina Vilijamsa" , a glumac je zadobio "kritične povrede u nesreći i nakon toga je preminuo" u obližnjoj bolnici. Medicinski islednik je utvrdio da je uzrok smrti teška trauma i gubitak krvi kao posledica nesreće.

 

Kos je saslušan u policiji i pušten, a suđenje je zakazano za 25. septembar ove godine.

 

Vilijams je preminuo 12. juna u 71. godini, a njegova porodica je tada izdala saopštenje.

 

Otkriveno od čega je preminuo Trit Vilijams
Otkriveno od čega je preminuo Trit Vilijams foto: EPA / NINA PROMMER

 

Trit je bio pun ljubavi prema porodici, životu i glumi, i zaista je bio na vrhuncu svoje karijere, kada se sve ovo dogodilo. Mi smo trenutno u šoku, ali molim vas da znate da je Treat bio veoma voljen i poštovan od strane njegove porodice i svih koji su ga poznavali, pa su dodali:

 

Izuzetno smo razoreni i tražimo da poštujete našu privatnost dok se nosimo sa svojom tugom. Svim njegovim fanovima znajte da je Treat sve vas cenio i molimo vas da ga nastavite da ga čuvate u svojim srcima i molitvama.

 

Bonus video:

 

Nekada stvari ne idu kako smo zamišljali, a onda se planovi menjaju. Kako je naša mlada pevačica zbog jednog nemilog događaja morala da odloži svadbu pogledajte u videu koji sledi:

 

makonda-tracker