dirljivo

Snažna poruka za sve koji PATE: Anastasija Ražnatović objasnila šta joj je pomoglo da preživi TRAGEDIJU koju je doživela

1

Nakon što je bol prošao pevačica je nastavila dalje, a izvor 

Poruka Anastasije Ražnatović za sve parove
Poruka Anastasije Ražnatović za sve parove foto: Instagram / anastasijaražnatović

U životu naše poznate pevačice Anastasije Ražnatović i njenog verenika Nemanje Gudelja smenjuju se periodi sreće, tuge, pa opet sreće. Njih dvoje su duže od godinu dana bili u vezi kada ih je obradovala vest o njenoj trudnoći.

 

Nije prošlo mnogo vremena od kada su je podelili sa ostatkom sveta, a došlo je do tuge, koja ih je sve poremetila. Naime, ona je izgubila bebu, a tu tužnu vest na društvenim mrežama podelio je niko drugi do Nemanja.

 

Bilo im je teško, neko vreme se nisu pojavljivali u javnosti, niti ih je bilo na društvenim mrežama. Ipak, rane su vremenom malo zarasle, a njih dvoje su nastavili gde su stali s nadom da će se trudnoća ponovo desiti. 

 

 

O tom teškom periodu Anastasija nije želela da govori, sve do sada. I ovog puta, nisu bile potrebne reči, već je jednom fotografijom na Instagramu objasnila šta joj je pomoglo da se brzo oporavi i krene da živi normalno.

 

Ovako je ona opisala kroz šta je prošla
Ovako je ona opisala kroz šta je prošla foto: Instagram / anastasijaražnatović

 

- Bitke se dobijaju na ovaj način - napisala je ona.

 

Nije bilo potrebno mnogo reči da shvatimo da joj su molitva i podrška muškarca kojeg voli i koji nju voli učini da zaboravi na teške trenutke i još snažnije krene da se bori u životu. 

 

Red ljubavi, uživanja, red suza, pa ponovo red ljubavi. Anastasija i Nemanja sada uživaju u sreći, jer su pre nekoliko dana zvanično obećani jedno drugom na večnu ljubav.

 

 

Fudbaler Nemanja Gudelj zaprosio je pre mesec dana Anastasiju Ražnatović, a snimak prosidbe objavili su na društvenim mrežama. Emotivni čin dogodio se na Ibici, a Nemanja se potrudio oko svakog detalja.

 

Bonus video: Nakon teško perioda Anastasija se vratila na Instagram, a šta je tom prilikom poručila Gudelju pogledajte u videu koji sledi:

 

 

 

makonda-tracker