reč familije

Šta porodica Gudelj misli o Anastasiji? Mogla je da ode u hotel, a htela je u selo Nemanjine majke i oca

0

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović bili su ove godine u Trebinju, gde je lepa pevačica imala prilike da upozna njegovu familiju. 

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović uživaju u ljubavi
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović uživaju u ljubavi foto: @raznatovicanastasija/Instagram

Fudbaler Nemanja Gudelj je dobar deo života proveo u Holandiji, ali je oduvek znao i nikad nije zaboravio gde su mu koreni.

 

On je zato ove godine sa svojom drugom polovinom Anastasijom Ražnatović, koja nedavno otrkrila njegov specijalni nadimak. između ostalog posetio i Trebinje. 

 

Tom prilikom oni su svratili i u rodno selo njegovih roditelja, Nebojše i Olivere Gudelj. 

 

Kako piše Kurir, čija je ekipa posetila to selo, sportista i pevačica su ostali pet dana tamo. 

Ekipa Kurira je tamo pričala sa Nemanjinim rođacima i familijom, ne bi li saznala šta oni misle o ljubavi Gudelja i Ražnatovićeve.

 

- Dolazila je Anastasija. Upoznala sam je pred domom kulture. Predivna devojka - rekla je Bojana, baka Nemanjinog rođaka Stefana Gudelja, koji je takođe fudbaler i igra u mladom timu Crvene zvezde. 

Sela Gudelja se nalazi dvadesetak kilometara od grada, u netaknutoj prirodi

 

- Nemanja je sin mog devera. Predivno dete. Pre dvadesetak dana je bio sa Anastasijom. Prelepa, pitoma, fina, sedela je tu s nama. Mogli su da budu u hotelu u Trebinju, ali su oboje želeli da budu ovde na selu. Ona je toliko obična, oduševljena ovim mestom, ne interesuje je grad - kaže Gudeljeva strina.

I druga strina je imala samo lepe reči.

 

- Anastasija mi se jako sviđa. Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: "Preuzmi sve u svoje ruke i da počineš pod starost ovde." Vole se i čim je to lepo sve, neka deca uživaju. Divno dete, lep su par i samo mogu da kažem reči hvale - kaže druga strina za Kurir.

 

Bonus video:

 

 

 

makonda-tracker