kako to?

"Nije bilo suza radosnica": Ceca iznenadila reakcijom na Anastasijinu veridbu

1

Emocije su bile tu, ali ovakav odgovor Cece niko nije očekivao 

Reakcija Cece na Anastasijinu veridbu je iznenadila sve
Reakcija Cece na Anastasijinu veridbu je iznenadila svefoto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Nekoliko dana nakon što je u medijima objavljena vest da se Anastasija Ražnatović verila za svog momka Nemanju Gudelja tim povodom odlučila je da se oglasi i njena majka, Svetlana Ceca Ražnatović.

 

Ona je doputovala u Crnu Goru gde je napravila u Ulcinju veliki koncert, a tu priliku novinari su iskoristili da je pitaju kakve su bile njene reakcije na sve što se dešavalo proteklih nekoliko dana.

 

 

Ono što je Ceca rekla iznenadilo je mnoge:

 

- Nije bilo suza. Ja na te stvari ne plačem, čak ni radosnice. Jednostavno, samo se radujem. To je bio intimni čin između njih dvoje. Ja sam gledala preko videa - kaže Ceca.

 

Ceca je podržala ćerku u želji da uzme prezime budućeg muža.

 

- Po srpskim običajima tako bi i trebalo. I ja sam uzela prezime od mog muža, što ne bi uzela i ona? To je potpuno okej, ja to podržavam, pa je dodala:

 

Kako je Ceca komentarisala vest o udaji Anastasije za Gudelja?
Kako je Ceca komentarisala vest o udaji Anastasije za Gudelja?foto: Instagram Printscreen

 

- Noćas sam došla iz Burgasa, došla sam privatnim avionom da bih se što pre vratila. Da se naspavam. Naravno, sova sa velikim očima, spava mi se, ne mogu da se uspavam. Zaspim u pola 6, ustala sam u pola 10. Sad sam spavala malo u avionu - rekla je ona.

 

Da podsetimo, Anastasija i Nemanja su u ljubavnu vezu uplovili pre nešto više od godinu dana. U međuvremenu, oni su doživeli veliku sreću, kada je Anastasija ostala trudna, a onda i najveću bol, kada je izgubila bebu.

 

Nakon što su se malo oporavili od toga, Nemanja je Anastasiji priredio veče koje će pamtiti celog život. Tada ju je pitao i da li želi da bude njegova žena, na šta je ona naravno rekla "DA".

 

 

 

makonda-tracker