(foto)

Ostaje li Ražnatović ili se SVE menja? Nemanja Gudelj otkrio hoće li Anastasija nakon udaje uzeti njegovo prezime ili ne

3

Pevačica Anastasija Ražnatović verila se s fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a sve zanima hoće li uzeti njegovo prezime,

kako će se anastasija ražnatović prezivati kada se uda za svog verenika?
kako će se anastasija ražnatović prezivati kada se uda za svog verenika?foto: Printscreen/Instagram/raznatovicanastasija

Fudbaler Nemanja Gudelj zaprosio je na Ibici pre oko mesec dana svoju dragu, pevačicu Anastasiju Ražnatović, ali snimak prosidbe objavili su tek pre dva dana na društvenim mrežama.

 

Veridba se dogodila u prelepoj Španiji, uz flamenko, rasute latice, ples, balone i mnogo romantike, a Anastasija je rado pristala da se uda za svog partnera. 

 

Međutim, još uvek nije poznati ni gde će se održati venčanje, ni kada, ali mnogi su se već zapitali da li će buduća mlada zadržati devojačko ili uzeti Nemanjino prezime.

 

Nemanja Gudelj je otkrio šta su Anastasijine namere tako što je na Instagramu objavio koji komentar koji pokazuje i koliko je voli i koliko se raduje što će postati njegova supruga.

 

1 / 9 Foto: Instagram/raznatovicanastasija

 

Anastasija je na Instagramu objavila nekoliko fotografija sa veridbe, a osim čestitki njenih prijatelja i pratilaca, oglasio se i Nemanja.

 

 

AG — napisao je on, aludirajući da će Anastasija uzeti njegovo prezime Gudelj.

 

anastasija ražnatović nakon udaje će se prezivati gudelj
anastasija ražnatović nakon udaje će se prezivati gudeljfoto: Printscreen Instagram/raznatovicanastasija

Da je njen plan da promeni prezime, odgovorila je komentarom: "novo poglavlje".

 

BONUS VIDEO

Anastasija bodri Gudelja:

 

makonda-tracker